A csipkés felső miatt ugye nem tűnik úgy mintha hálóing lenne?
Figyelt kérdés
természetesen még kivasalnám őket felvétel előtt,csak gyorsan magamra kaptam h h nézne ki az összhatás...randira mennék így,de már kezdtem elbizonytalanodni:/ pedig először nagyon tetszet így,de anyum azt mondta mintha kicsit hálóing stílusa lenne így egybe.mi a véleményetek?:/
2012. júl. 13. 12:11
1/11 anonim válasza:
Egyáltalán nem néz ki úgy :) Sztem nagyon jó :D ebbe nyugodtan mehetsz randira:)
3/11 A kérdező kommentje:
na akkor 1-1:D még örülnék pár válasznak:)
2012. júl. 13. 12:14
4/11 anonim válasza:
Bocsi,de szerintem se így menj randira.De ahogy neked tetszik,csak szerintem is kicsit hálóing beütése van.
5/11 A kérdező kommentje:
köszi meggyőztetek:D akkor választok másik felsőt hozzá:)
2012. júl. 13. 12:16
7/11 anonim válasza:
Szerintem a színe miatt van hálóing beütés. Nincs valami más hasonló felsőd? Lehet,hogy az jobb lenne.
8/11 anonim válasza:
Szerintem inkább a szoknyával van baj, hogy gombos. De tényleg menj másba, főleg, hogy anyud és az itt lévő kommentek alapján tuti elbizonytalanodtál, nem éreznéd jól magad a szettben, ami nagyon megérződne a kisugárzásodon, sok is múlhat rajta. Azért mondják, hogy randira menjünk már máskor kipróbált, tényleg jó összeállításban, amiben nem vagyunk kevésbé magabiztosak, mert tudjuk régebbről, hogy jó úgy, ahogy van.
10/11 A kérdező kommentje:
van egy élénkebb zöld kissé pasztel árnyalatú felsőm,azzal veszem akkor fel:)
köszi a válaszokat.az már úgyis bevált:D
2012. júl. 13. 12:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!