Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A csipkés felső miatt ugye...

A csipkés felső miatt ugye nem tűnik úgy mintha hálóing lenne?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

természetesen még kivasalnám őket felvétel előtt,csak gyorsan magamra kaptam h h nézne ki az összhatás...randira mennék így,de már kezdtem elbizonytalanodni:/ pedig először nagyon tetszet így,de anyum azt mondta mintha kicsit hálóing stílusa lenne így egybe.mi a véleményetek?:/

2012. júl. 13. 12:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem néz ki úgy :) Sztem nagyon jó :D ebbe nyugodtan mehetsz randira:)
2012. júl. 13. 12:13
 2/11 anonim ***** válasza:
ahha,közelről szerintem is :S
2012. júl. 13. 12:13
 3/11 A kérdező kommentje:
na akkor 1-1:D még örülnék pár válasznak:)
2012. júl. 13. 12:14
 4/11 anonim ***** válasza:
Bocsi,de szerintem se így menj randira.De ahogy neked tetszik,csak szerintem is kicsit hálóing beütése van.
2012. júl. 13. 12:15
 5/11 A kérdező kommentje:
köszi meggyőztetek:D akkor választok másik felsőt hozzá:)
2012. júl. 13. 12:16
 6/11 anonim ***** válasza:
Szerintem is :/
2012. júl. 13. 12:16
 7/11 anonim ***** válasza:
Szerintem a színe miatt van hálóing beütés. Nincs valami más hasonló felsőd? Lehet,hogy az jobb lenne.
2012. júl. 13. 12:17
 8/11 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább a szoknyával van baj, hogy gombos. De tényleg menj másba, főleg, hogy anyud és az itt lévő kommentek alapján tuti elbizonytalanodtál, nem éreznéd jól magad a szettben, ami nagyon megérződne a kisugárzásodon, sok is múlhat rajta. Azért mondják, hogy randira menjünk már máskor kipróbált, tényleg jó összeállításban, amiben nem vagyunk kevésbé magabiztosak, mert tudjuk régebbről, hogy jó úgy, ahogy van.
2012. júl. 13. 12:19
 9/11 anonim ***** válasza:
Nekem is hálóinges..:( :D
2012. júl. 13. 12:20
 10/11 A kérdező kommentje:

van egy élénkebb zöld kissé pasztel árnyalatú felsőm,azzal veszem akkor fel:)

köszi a válaszokat.az már úgyis bevált:D

2012. júl. 13. 12:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!