Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit tegyek, hogy ne csússzon...

Mit tegyek, hogy ne csússzon ki a lábam?

Figyelt kérdés

Vettem egy ilyen telitalpú cipőt a h&m-ben, de a jobb cipőből ahogy lépek, kicsúszik a lábam még mezítláb is, a boltban ezt nem éreztem, már nem tudom visszavinni.

[link]

Vmi tipp, praktika, hogyan tudnám megoldani, h ne essen ki a lábam?

2012. júl. 12. 20:29
 1/8 anonim ***** válasza:
Menet közben "beledagad" a lábad szerintem.Esetleg hátul a sarkához tegyél be zsepit vagy valamit.
2012. júl. 12. 20:30
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha behintőporozod nem csúszik annyira. Vagy vannak ilyen barázdázott betétek próbálj bele olyat rakni:)
2012. júl. 12. 20:32
 3/8 A kérdező kommentje:
Épp ez az, hogy nem dagad bele. Egyik nap lementem a közeli boltba benne próbaképp, de tiszta bénának éreztem magam! Totyogtam benne, és tök lasasn mentem, hogy ne csússzon ki, mert hülyének néztek volna, h nem tudok menni benne, pedig nem a magasságával van a gond. Harisnyát vettem fel, abban léptem most bele, tettem bele zsepit is, de így katasztrófa, a bal lábam is kicsúszik így, ami amúgy nem! De harisnyával kéne felvennem.
2012. júl. 12. 20:36
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem is van olyan cipőm, amiből jön kifelé a lábam, mondjuk nekem nem annyira vészes és csak harisnyával. Szerintem próbáld ki mezitláb :)
2012. júl. 12. 20:43
 5/8 anonim ***** válasza:
Hogy érted hogy harisnyával kéne felvenned?
2012. júl. 12. 20:44
 6/8 A kérdező kommentje:
Holnap a munkahelyemre. A ruhához harisnya passzol, plusz hüvi van bent a légkondi miatt. Mindenképp harisnya kell. Ááááá, baromi jó a cipő, nem akarom nem használni :(
2012. júl. 12. 20:48
 7/8 anonim ***** válasza:
Ezt én is próbáltam, nekem iis kicsúszott, szerintem mindenkinek. Nem hiába 2000 Ft. :/
2012. júl. 12. 21:41
 8/8 anonim ***** válasza:

esetleg a talpbetétet teszel bele,csak az a baj,hogy nyitott orrú,de próbáld meg hátha nem látszik annyira

sajna nincs jobb ötletem:/

2012. júl. 12. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!