Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek is furcsán hordja...

Szerintetek is furcsán hordja a csaj a pólót?

Figyelt kérdés

[link]

Szerintem félvállas felső akar lenni, de rosszul van rajta, nem?

17L

2012. júl. 12. 12:14
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Nagyon úgy tűnik. Ez tényleg félvállas felső :O:D
2012. júl. 12. 12:21
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg furcsa,de úgy hordja,ahogy akarja,nagyon sok szabadidőd lehet,ha más öltözködésével foglalkozol.
2012. júl. 12. 12:25
 3/16 anonim ***** válasza:
12%
igen, szrul hordja. de szerintem ez nem is lány... :D semmi melle és tiszta lapos a mellkasa, és a válla is elég fiúsnak tűnik
2012. júl. 12. 12:25
 4/16 anonim ***** válasza:
76%

Pff Amanda de bunkó vagy, attól még lány, hogy nincsen nagy melle. Honnan tudod hány éves?

Amúgy tényleg rosszul hordja, de lehet azért mert rajta jobban áll így. Egyébként szerintem nem félvállas, hanem olyan, ami mindkét vállat szabadon hagyja.

2012. júl. 12. 12:40
 5/16 anonim ***** válasza:
19%
pff utolsó válaszoló nézd már meg a kezét tiszta eres a keze és ez nőknek nem annyira dülled ki mint amilyen a fiúknak(ha gyúrnak) közben semmi melle. Ehhez kellene egy kis ész;) Amandának igaza van
2012. júl. 12. 12:50
 6/16 anonim ***** válasza:
30%

egyáltalán nem rosszindulatból vagy bunkóságból írtam... nekem sincs valami nagy mellem, így aztán nem is akartam leszólni. meggyőződésem, hogy ez egy fiú. nézd meg a nyakát, a kulcscsontját meg a karját.

amíg nem ismersz, ne mondd, hogy bunkó vagyok!

ja és ez egy félvállas felső, én is a Bershkában vettem csak az enyémen Bambi volt :D

2012. júl. 12. 12:51
 7/16 anonim ***** válasza:
16%
Am utolsó te vagy a bunkó mert olyanokra mondod azt h bunkó akit életedben egyszer sem láttál és nem is beszéltél vele-.-" kis szánalmas-.-"
2012. júl. 12. 12:52
 8/16 anonim ***** válasza:
16%
köszönöm utolsó :D látom te is figyeltél biológia órán! :)
2012. júl. 12. 12:52
 9/16 anonim ***** válasza:
13%
nm Amanda:)
2012. júl. 12. 12:53
 10/16 anonim ***** válasza:
Am kérdező! Fiú vagy lány van a képen? Ha fiú, minek venne fel női pólót?
2012. júl. 12. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!