Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Outlet Centerbe érdemes...

Outlet Centerbe érdemes elmenni? Jó cuccok vannak ott? Tényleg olyan olcsó minden, és ráadásul márkás?

Figyelt kérdés
A honlapot már néztem,most a ti véleményetekre vagyok kíváncsi!
2009. júl. 12. 11:57
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Igen :-)

Minden üzletben találsz akció meg leárazás nélkül is 2-3-4 ezerért bármit, és leárazva szokott lenni 2000 Ft-ért is nadrág, szerintem érdemes és megéri és minden márkás :-)

2009. júl. 12. 13:07
 2/6 A kérdező kommentje:
köszi a választ :)
2009. júl. 12. 13:08
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

szerintem is jó, és olcsó is. (:

16L.

2009. júl. 12. 14:27
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
nagyon jó, ráadásul nem drága, sok üzlet van:)
2009. júl. 12. 15:08
 5/6 A kérdező kommentje:

köszi köszi :)

akkor jövőhéten meglátogatom :))

2009. júl. 12. 17:52
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha szereted a márkás cuccokat, érdemes menni. Ha inkább az egyedi, divatosabb ruhákra vágysz, akkor sokkal jobban jársz a szezonszerű leárazásokkal, ahol 50-70%-kal olcsóbban ugyanúgy megkapod a termékeket, mint az Outletben.

Csak, hogy tudd: az outletbe azokat a termékeket viszik, amiket már a szezonvégi leárazásokon sem vett meg senki-tehát nem a legjobbak.

Ha vásárolsz turkálóban, azokkal sokkal jobban jársz

2009. júl. 12. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!