Fel merjem majd venni suliba?
Figyelt kérdés
Amerikai mintás leggings: [link]
Pont ilyen. Persze fenék alá érő pólókkal gondoltam. Csak a mintája miatt vagyok bizonytalan. Nem túl feltűnő vagy ilyesmi? 16l
2012. júl. 11. 20:40
11/23 sweetsugar válasza:
Szerintem vedd fel nyugodtan,ha a tanáraid csúnyán néznek,akkor meg többet nee:)
12/23 A kérdező kommentje:
Tyűha mekkora fight alakult itt ki(: Tök vicces, hogy mindenből lehet politikai kérdést csinálni.
2012. júl. 11. 21:20
14/23 anonim válasza:
Én nem venném fel, mert minden országnál jobban gyűlölöm az Egyesült Államokat. Mert még a legtökéletesebb lábat is vastagítja. Nevetséges, és akár a konformizmus szimbóluma is lehetne. De ha tetszik, nyugodtan.
15/23 anonim válasza:
vedd fel,de tenyleg csak akkor ha megfelelo labaid vannak hozza!:)
16/23 Inkog Nito válasza:
Ha szerinted jól áll,akkor vedd fel többieket meg tojd le magasról...elvégre magadról van szó.Aki meg utálja az USA-t annak még úgy is rossz véleménye lesz róla.Nálam pont fordítva.
17/23 anonim válasza:
Feltünőnek elég feltünő,iskolába talán a tanáraidon múlik ha ők engedik,és te vállalod a megbámulást,esetleg pár beszólást akkor hajrá.
18/23 anonim válasza:
Ma már ez teljesen tucat, biztos nem szólnak meg érte
19/23 anonim válasza:
"Tudom, hogy sokakat irritál a mintája, de nekem tetszik."
És tudod is, hogy sokakat miért irritál a mintája? Segítek. Azért, mert az USA lobogója nemzeti szimbólum és nemzeti szimbólumot nem hordunk a testünkön hacsak nem július 4-e van, mondjuk neked még akkor se...
Az ok, hogy neked tetszik a mintája csak ez egy amerikai állampolgárnak mint pl. én kib@szottul sértő lehet mondjuk, csak ez az olyanoknak mint neked meg sem fordul az ?agyában?... ennyi.
Ezt egyébként nem kötekedésnek szántam, csupán annyi volt a célom, hogy végre leessen miért "irritál" sokakat a mintája... Ezért.
17/f
20/23 anonim válasza:
Ja és jöhetnek a piros kezek xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!