Ismertek valamilyen nadrágot ami jól áll Supra TK Society-hez?
Vettem egy Supra TK Society-t,egy ilyet:
Vannak nadrágjaim de azok túl bőek.Ismertek valamilyen direkt ilyesmihez való nadrágot ? :D Meg lehetőleg ne 14e Ft-ért...
Szerintem egyénfüggő, hogy kinek mi a sok egy cipőért. Mindenkinek vannak mániái, én is kicsit csúnyán nézek, mikor hallom hogy valaki 20-30 ezerért vesz karórát, és úgy beszél róla, mintha a szerelme lenne, közben nekem meg nincs is, mert egyszerűen megnézem a mobilomon. Vagy mikor 60 ezerért megy sítáborba, vagy 20 ezerért megy egy napra valamilyen fesztiválra, amit számomra mind haszontalanok lennének. Nyilván rám is furcsán néznek azok, akiknek a cipő egy egyszerű ruhadarab, és tök mindegy hogy néz ki, ugye az ilyeneknek már 5-6 ezer is sok egy cipőért, viszont nekem fontos a cipő, és nem csak egy egyszerű ruhadarab, az öltözködésem központi része, ráadásul tartós is, tehát mondjuk egy Suprát nem hordanék egész héten minden nap, biztos évekig kitartana, ha leosztod évekre akár a 40000-ret, az már nem is olyan sok. Ezért nem érzem magam én se rosszul, mikor 20-30 ezerért veszek cipőt, még ha nem is nagyon engedhetem meg magamnak.
Na de hogy a kérdésre is válaszoljak, én személy szerint nem vennék fel rövidnadrágot ehhez a Suprához, kizárólag csőnadrágot, és betűrve, esetleg valami lazábbat, de azt is valahogy így: [link]
Semmiféleképpen ne lógasd rá a cipőre a nadrágot úgy, hogy ne látszódjon a magas szára, mert hisz akkor a lényegét takarod el, ennek a cipőnek az a lényege. Csőnadrágot már 7 ezerért is lehet kapni, most akár még Garagestore-ban is érdemes körülnézni, mivel féláron ott is ilyen körül lehetnek nadrágok, amúgy meg nézz be New Yorker-be, ott alapból 7 ezer körül vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!