Szerintetek lehet parafa talpat fehérre festeni?
Menyasszonyi cipőnek vettem egy szép telitalpú nagyon kényelmes szandált, csak az a baj, hogy parafa a talpa, ami nem túl elegáns. Szerintetek be lehet festeni valahogy fehérre? Mivel? Hogy? Hol?
Köszi a segítséget
biztos vagyok benne, hogy be lehet festeni...menj el esetleg cipészhez, esetleg hobbiboltba, ott biztos tudnak neked segíteni, hogy pontosan milyen festék kell hozzá....és esetleg még dísziteni is tudod...masnit a sarkára, vagy strasszköveket....:) csak egy kis plusz ötlet, hogy ihletet kapj! egy biztos...be lehet festeni, hogy mivel? erre a legjobb ha megkérdezed a fentebb leírt személyeket...ők biztosra jót mondanak!
23L
Nagyon köszönöm!
Amúgy pont erre gondoltam én is, hogy rakok rá valami kövecskéket vagy virágot vagy nem tudom, amit találok!
Már odadtam anyunak, hogy vigye el a cipészéhez, azt mondták valószínűleg be lehet festeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!