A fehér convers cipőm már elég koszos, és mivel tudnám ismét szép fehérré varázsolni? Mosógépbe beraktam, de nem lett fehérebb, sőt nem is lett teljesen tiszta. Mi az ami tuti megoldás? A domestos fehérítő jó lehet?
egyenesen a kuka...konzerv cipőt a halál sem venne fel...te is ilyen 13-14 éves lehetsz..vagy még annyi sem!!!!
iq light harcos!
kedves első válaszoló szerintem sz@rik a véleményedre, szabad ország szabad emberek, azt hord amit akar.
a válasz:
lehet hogy jó a domestos szerintem próbáld ki de csak a fehér felületeken,a többi részt meg esetleg körömlakklemosóval, vagyis alkohollal, talán ecettel, ki tudja mi van rajta és ilyen alapon le is radírozhatod a felületet, mert mondom nem lehet tudni.
ha nem vált be akkor írj ide vissza és segíthetek még. :)
én 2 hete mostam ki. betettem a mosógépbe semmi :D aztán két lehetőség van
1: vanish szappannal szépen átdörzsölöd (azaz kézzel kimosod)
2: a lidl-be lehet kapni egy zöld flakonos folttisztítót. nekem az csodát tette a fehér és a sárga tornacipőmmel. vadi újnak tűnnek
remélem tudtam segíteni ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!