Lányok?! 23, magas, izmosabb fiún fekete bőrnadrág? Farmer kabáttal, fekete cipővel és kockás inggel?
Figyelt kérdés
2012. júl. 10. 15:34
11/21 anonim válasza:
stilusos,tetszik! Egyetertek az utolsoval: barcsak igy oltozkodnenek a fiuk..
12/21 anonim válasza:
Bőrnaci az nálam a bőrkabáttal egész, a farmernadrág a bőrkabáttal ismét csak dögös. :D De így még nem is találkoztam vele, nekem talán ezért furi. ^^
Amúgy a bőrcuccok dögösek! ;)
Úgy gondolom az én ízlésem szerint a szerkód deréktől felfelé jó, de nem illik a lenti öltözékhez. :)
21/L
14/21 anonim válasza:
15/21 anonim válasza:
Megőrülök az ilyen pasikért, komolyan mondom! Igaza van az előttem szólónak, ezerszer férfiasabb, mint a második.
16/21 anonim válasza:
bőrnadrág farmerkabáttal meg kockás inggel?? hát totál stílustalan n haragudj, ahogy előttem írta vki, max egy vén rockeren tudom elképzelni...vegyél fel inkább farmert, ami mondjuk koptatott vagy szakadt (gyárilag) kicsit, tornacipő, póló
17/21 anonim válasza:
Látod milyen dögös? :D
http://www.youtube.com/watch?v=OF7PRts82IQ
Amúgy is azt viseld, ami neked tetszik. :)
18/21 anonim válasza:
Hát szerintem a bőrkabát farmerral jobban néz ki mint fordítva.
19/21 anonim válasza:
fuuhh..szerintem ez szexy meg vagány is ha a te stìlusod...
20/21 anonim válasza:
a bőrnadrág inkább ne, a többi viszont csinos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!