Lányok?! 23, magas, izmosabb fiún fekete bőrnadrág? Farmer kabáttal, fekete cipővel és kockás inggel?
Figyelt kérdés
2012. júl. 10. 15:34
2/21 anonim válasza:
Gondolom "23 év"-re gondoltál... egyébként nehéz elképzelni ezt az össze állítást, de nem az ideál.
3/21 anonim válasza:
Lehet, h más nem így gondolja, de szerintem a bőrnadrág kifejezetten ronda! Viszont a farmer kabát és a kockás ing jól néz ki.
4/21 anonim válasza:
szerintem bőrnadrág ronda. És meleg is
5/21 anonim válasza:
Nekem nem tetszik. Az ing az még lehet hogy tetszene de a többi dolog egyáltalán nem.
6/21 anonim válasza:
a bőrnadrágot felejtsd el..! a többi jo:)
7/21 anonim válasza:
Nekem bejön az egész szett:) bár mondjuk csak egy rockeren,de azon nagyon! 21/L
8/21 anonim válasza:
Egy öreg rockeren el tudom képzelni,de egy 23évesen semmiképpen nem tetszene.
9/21 anonim válasza:
hm... olyat vegyél fel, amiben az alkatrészeid jól kidudorodnak
10/21 anonim válasza:
Tetszene. Főleg ha a bőrnadrág feszülősebb, és látszik benne a formás hátsód, akkor pláne! Bárcsak így öltöznének a pasik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!