Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek is a nők/lányok...

Szerintetek is a nők/lányok 95%-án rosszul állnak ezek az overállok, amelyek most "divatok"?

Figyelt kérdés

2012. júl. 9. 19:59
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem igen.
2012. júl. 9. 20:04
 2/8 anonim ***** válasza:
szerintem akinek pont olyan alakja nincs,mint amilyet az overallhoz terveztek, annak már rosszul áll. Én pl. túl magas vagyok ezekhez, ami hosszban jó,az már olyan bő,hogy leesik rólam.
2012. júl. 9. 20:17
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem csak a 170 cm fölöttieknek áll jól, az alacsonyabbakat összenyomja. Én is alacsony vagyok.
2012. júl. 9. 20:48
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem láttam még olyat akinek jól állt volna, se vékonynak, se husibbnak, se alacsonynak, se magasnak, még az alapjában jó csajok is nevetségesen néznek ki benne.
2012. júl. 10. 00:44
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem van olyan akinek jól áll.
2012. júl. 10. 12:13
 6/8 anonim ***** válasza:

De egyébként,igen,sok mindenkinek rosszul áll.

-előző-

2012. júl. 10. 12:14
 7/8 A kérdező kommentje:
pont ezért kérdezem, mert én se láttam még olyat, akin igazán jól állt volna, esetleg az ilyen kiretusált ruhamodelleken ( [link] ), de rajtuk se az igazi... olyan mint, egy pizsama. de akkor kik veszik meg???
2012. júl. 10. 13:37
 8/8 anonim ***** válasza:
szerintem borzalmas és praktikátlan. kisbabákra szoktak adni ilyen fazonú ruhákat
2012. aug. 16. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!