2/5 anonim válasza:
Nem az a lényeg egy táskánál, hogy minden beleférjen, kényelmes legyen cipelni, egyszerű legyen benne mindent megtalálni, és nem utolsó sorban legyen tartós?
Ezek a műbőr divatvackok semeddig nem bírják, ráadásul ótvarok, és egyszerűen szánalmas, amikor hatalmas betűkkel reklámozzák a márkájukat...
Nekem ilyenem sosem volt, de onnan tudom, hogy semeddig nem bírják, hogy az egyik csoporttársam ebben a tanévben már a harmadikat fogyasztja, és pont tegnap mondta, hogy már venni kéne egy újat. O_o
Nekem a kis vászontáskám három éve van meg, és igaz, hogy kezd szétmenni, de mindössze 1000 Ft volt!
Szerintem nem éri meg ilyeneket venni.
3/5 anonim válasza:
Nem tudom, de szerintem nagyon rondák az ilyen táskák.
22L
4/5 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!