Szerintetek az ciki, ha egy 13 éves lány az iskolába nem oldaltáskával jár?
Figyelt kérdés
2012. júl. 7. 17:15
11/23 A kérdező kommentje:
tényleg nagyon szépen köszönöm
2012. júl. 7. 19:02
12/23 sweetsugar válasza:
Egyáltalán nem az és sokkal kényelmesebb is mint a válltáska(tapasztalat):)
13/23 A kérdező kommentje:
köszi
2012. júl. 7. 19:07
14/23 anonim válasza:
Nekem is háttáskám van és az is lesz. Nem lesz gerincferdülésed és sokkal kényelmesebb :D
15/23 anonim válasza:
Nem ciki csak olyat válassz amit divatos és elsősorban neked tetszik és szívesen hordod. Egyáltalán nem ciki.
Az egyik előnye hogy sok minden belefér. a válltáskákba alig fér be valami. A hátitáska is tud nagyon nehéz lenni, de jobb mint a válltáska.
16/23 A kérdező kommentje:
köszi
2012. júl. 8. 07:49
17/23 anonim válasza:
Dehogy ciki...;)a mai fiataloknak mar az is ciki ha nincs legalabb 5 juk a fuledben...szoval nem
18/23 anonim válasza:
miért lenne ciki?képzeld én is 13 vagyok és én hátizsákkal megyek iskolába és aki válltáskát hord annak nagyobb az esélye hogy gerincferdülése lesz.
19/23 A kérdező kommentje:
köszi, tényleg jól jött a megnyugtatás
(és egy-egy lyuk van a fülemben XD)
2012. júl. 8. 17:00
20/23 anonim válasza:
Egyem meg:D dehogyis gáz a lényeg hogy te jól és kényelmesen érezd magad benne!:) ám az hátitáskákat is lehet stílusosan hordani dobd fel valami kis hozzáillő kiegészítővel masnival kicsit festhetsz rá akár textil festékkel vagy akármivel lényeg hogy tedd magadévá tedd stílusossá!:) nekem van egy 19 éves fiú osztálytársam aki nagyon menő és néha hátzsákkal jön be manapság nagyon jóféle kis vaj barnás matt színű hátizsákokat lehet kapni ha mindenképp ilyet akarsz!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!