Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ez lehet árnyék a képen?

Ez lehet árnyék a képen?

Figyelt kérdés

Kinéztem egy táskát egy aukciós oldalon, már párszor felrakták, mindig csak néztem, mert nem tudtam eldönteni, hogy rosszul látok-e. Ahhoz drágán adja, hogy el legyen égve, de teljesen úgy néz ki. Ha ép lenne, nagyon jó kis táska lenne.

Most érkezett rá egy kérdés, hogy a táska alja el van-e égve vagy mi van vele. Az eladó azt írta, hogy semmi csak árnyék.

Ezek szerint nem csak nekem tűnt furcsának a táska alja...

Most ilyen vak vagyok, hogy félrenézek egy árnyékot vagy ez lehetetlen, hogy árnyék legyen? Szerintetek?

2009. júl. 10. 15:49
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
ez nem árnyxék, baromira kivan kopva, a kis szürke lyukak azmár a táska alja, azaz h a fényes réteg már abszolút nuincsen rajta. a nagy szürke folt pedig kezdeti stádiumban levő kopás, előbbutóbb lejön róla teljesen a fényes anyag, és a táska szöveg anyaga lesz ott. ilyet nevegyél.
2009. júl. 10. 16:51
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Azért meglehetősen aranyos csaj lehet, aki képes lenne rásózni valakire ezt, azzal, hogy óó az csak árnyék... remélem senki nem veszi meg:S
2009. júl. 10. 18:26
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem úgy tűnik mintha rohadna.:P Komolyan. De biztos hogy foszlik vagy kiégett vagy más baja van. De árnyék az tuti nem!
2009. júl. 10. 18:51
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Nehogy megvedd!

Ez nem árnyék, én láttam már ilyet élőben. Nem tudom elmondani tudományosan, hogy mi okozza, de ez már így marad nem fogod tudni eltüntetni...

Nem is tudok hozzászólni, hogy gondolja az eladó, hogy mindenki hülye ezt képtelenség nem észrevenni. Ne vedd meg, majd találsz jobbat. Gáz ilyennel járkálni, le van kopva az egész.

2009. júl. 10. 19:35
 15/18 A kérdező kommentje:
Akkor semmiképp sem veszem meg, furcsának találtam én is, hogy árnyék lenne. Csak azért reménykedtem, hogy hátha vaksi vagyok, mert egy tönkrement táskáért hogy lehet négyezer forintot elkérni? Na mindegy, inkább veszek a márkaboltban, drágább de tuti. Szerelmese vagyok a buffalonak. :)
2009. júl. 10. 19:40
 16/18 anonim ***** válasza:
még a sérülés nélkül is ronda lenne ez a táska, nem hordanék ilyet :)
2009. júl. 16. 10:33
 17/18 anonim ***** válasza:
Megvan kopva és tényleg olyan mintha meg lenne égve. De azért a boltos se mondhatja azt hogy ennek a táskának ez meg ez a baja szóval a szemeddel nyugi semmi gond nincs.
2009. júl. 29. 00:52
 18/18 A kérdező kommentje:
Közben megtaláltam ugyanezt az eladót a másik portálon, ott már egy vadi új egyszer viselt csizmát is eladott és a vevő szerint köze nem volt az újhoz, sőt. Hát, ez gáz.
2009. júl. 29. 12:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!