Magassarkú cipő viselés. Tényleg hagyjam a fenébe?
Én csak 170 vagyok, de ha egy ultra magas cipőt veszek fel, akkor néha engem is zavar picit a magasságom. A legjobb amit tehetsz a te esetedben, hogy ne a tűsarkú cipőket viseld, hanem a telitalpú szandálok és a kicsit vastagabb sarkú -idén amúgy is divatos- fazonokat, bokapántos megoldásokat keresd. Ezek egyrészt biztosabban tartják a lábad, így lehet, hogy nem lesz olyan kellemetlen a ,,magasság" mert természetesebbnek érzed, másrészt az eltérő méreteket is tudod kompenzálni a pántok segítségével. A lábaid eltérése miatt ne aggodj, senki sem szimmetrikus, se a fenekünk, se a melleink, se az arcunk, így a lábunk se. Ha mégis nagyon zavarna az eltérés, próbáld ki a cipőboltokban kapható cipőbetéteket ( a kisebb lábadnál), mivel a betét helyet foglal, a lábad jobban kitölti a cipőt. Persze nem a csúnya konyhásnéni féle lúdtalpbetétekre gondolok, hanem már kaphatóak átlátszó vagy vagány mintás szilikonbetétek.
Cocochic blog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!