Korai 12 evesen meltartot hordani?
Figyelt kérdés
En 12 eves vagyok es hordok nem olyan reg.....!Ti mikor kezdtetek?2008. máj. 2. 21:28
1/10 anonim válasza:
Hát ha nagy melled van, akkor mindenképp hordj.
2/10 anonim válasza:
Szerintem nemárt ha viselsz nyáron, ha már a pólón keresztül kicsit átlátszik mert zavaró is lehet ha az iskolában a fiúk odaszólnak:) Ha már akkora a melled mint amekkorára gyártanak elkezdheted hordani vagy legalább sportmeltartót. Egyéntől függ ki mikor hordja ismerek valakit aki 18 éves és nem hord(nincs is mire) valakinek kényelmetlen.. Ez nincs korhoz kötve!
3/10 anonim válasza:
Ez nem a kortól függ, hanem a melled méretétől. Ha már akkora, hogy érdemes tartani, vagy zavarba hoz, ha a póló alatt kicsit átlátszik, akkor persze, hordj, nem korai.
4/10 anonim válasza:
vagy melltartó vagy top...a mérettől függ:) de mindenképp hordj valami, főleg tesiórán!
5/10 A kérdező kommentje:
Koszi szepen a valaszokat!
2008. máj. 4. 12:26
6/10 anonim válasza:
hát én 12éves voltam,amikor megnőtt a mellem...nem hordtam melltartót,mert anyáék lebeszéltek..de ahogy hegyes volt a mellem,én szégyelltem és begörnyedtem,hogy ne lássák...és azóta van gerincferdülésem...
7/10 A kérdező kommentje:
Koszi h valaszoltal!:-)
2008. máj. 5. 17:43
8/10 anonim válasza:
Én is 12 vagyok, és hordok melltartót. Engem nagyon zavar hogy tesi órán átlátszik, meg egyébként is kényelmesnek tartom. Nincs túl nagy mellem. Épp elférek a 70A-ban.
9/10 A kérdező kommentje:
Koszi szepen hogy valaszoltatok!
2008. máj. 8. 16:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!