Tényleg így öltözzön egy magyar férfi?
Nem tudom, kiknek szól a player.hu, valószínűleg nem nekem. Engem legalábbis eléggé mellbevágtak a különböző korosztályú férfiaknak ajánlott cuccok. Pl. napszemüveg 33 ezer, póló 33 ezer, bőrdzseki 119 ezer, alsógatya 8 ezer, farmer 51 ezer, bőrbakancs 214 ezer. Kik járnak ezekben a cuccokban? Ez lenne a nők elvárása?
Hát elég hülye cikk, mit ne mondjak... :) Szerintem csak ne mondja meg senki, hogy ezt ezzel viseld... Már csak össze tudja párosítani egy 30-as pasi az öltözékét magának. Elég drága is.
Én azt mondom, nézzen ki jól, legyen igényes...de ne ennyi pénzből jöjjön már ki egy szett... Ezt a rengeteg pénzt pedig költse másra, ami értelmesebb, mint a külsőségek.
Ugyan már, az ilyen cikkek mind baromságok. Én a fodrásznál várakozva szoktam átlapozni azokat a bizonyos női magazinokat, és mindig elképedek attól, amit bennük olvasuk. Agymosás az egész. Nemcsak hogy drága ruhákat ajánlgatnak 40 oldalon át, de ennek tetejébe mind olyan, ami egy modellalkatú lányon nagyon csinos, viszont ha én veszem fel, nagyon röhejes leszek benne. Semmi életszerű nincs az egész újságban.
Ráadásul a cikkek is olyan színvonalúak, mint amit belinkeltél. Az egyikben olyan kirívó okosságokat olvastam egyszer, hogy csak egy példát említsek, miszerint hordjak mindenféle masnis holmit, mert a férfiaknak ez azt üzeni, hogy egy kibontásra váró ajándék vagyok.... na gondolom rögtön minden férfinak ez jut eszébe, te jó ég... :D
A huszas hipster valszeg elég keveseknek áll jól. A negyvenes stílus viszont nagyon jól néz ki.
A divatoldalak a reklámokból élnek. A drága ruhákat áruló oldalak fizetnek a legtöbbet, így ezeket reklámozzák. Ha turkálóból veszed ugyanezt, akkor is ugyanolyan jól néz ki.
A kínais cuccok nagy része viszont ízléstelen és gagyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!