Lehetek ruha mániás?
Én is avonozok, és oriflamezek! Bár szerintem nem a legjobb cuccokat árulják de régen rendszeresen elköltöttem havi 40ezret. Már csak 4-6 illetve 10 ezret költök kampányonként.
Nekem is mániám :D megnyugtat, napokig a katalógust nézegetem és írogatom mi kell belőle. Nézegetek a termékleírást, színeket választok stb.
Ja és már múltkor be akartam lépni a faberlicbe és a farmasiba is mert valaki mutatott katalógust. de szerencsére már lejárt.
De a fleur de santé-ba beléptem :D csak ott egy sampon 6ezer forint... de majd akarok rendelni akciós dolgokat.
amikor megkaptam az acélbetétesemet, én azzal aludtam, ki sem lehetett rángatni belöle. akkor olyan 13éves lehettem. (:
én a parfümökkel, szemtusokkal vagyok igy, imádom őket, mert imádom a finom édes illatokat, és imádok sminkelni, akár magamat, akár barátnőket. (:
16L.
Nem,ez tilos...
Persze,hogy lehetsz..xDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!