Lehetek ruha mániás?
Figyelt kérdés
ti mennyire szeretitek a rucikat?2009. júl. 9. 22:27
1/19 anonim válasza:
Persze, hogy lehetsz. Én cipő mániás vagyok. Egy bizonyos márkától meg szinte összepisilem magam. Most is kinéztem egyet folyton az eszemben jár, csorgatom a nyálamat a net előtt a képén, elképzelem milyen jó lenne felvenni. Meg ilyesmi. Ettől függetlenül van rendes életem, meg egy csomó minden már is érdekel, de a gyönyörű cipőket imádom. Az első "komolyabb" darab csizmámat mikor megkaptam, rendesen szerelmes lettem bele, mondtam is a kedvesemnek, aki vette, hogy berakom az ágyba olyan csodálatos. Imádom az illatát, a tapintását, gyönyörű a kidolgozása, a varrások. Egyszóval remek. És ettől még teljesen normálisnak érzem magam. Kit mi hoz lázba. :)
2/19 A kérdező kommentje:
én meg mindig mondom a férjemnek hogy nem vagyok mániás! én a blúzokat szeretem jobban de a nadrágokért, kabátokért és a cipőkért is "bolondulok"
2009. júl. 9. 23:06
3/19 anonim válasza:
Szerintem nincs ezzel gond. Csak nagyon költséges mánia!
:)
Én ing, cipő, öv, napszemüveg és parfüm mániás vagyok. Ja és arckrém meg mindenféle kozmetikum. :) De szeretem az ékszereket, kiegészítőket is. Szerencsére még az órákra nem kaptam rá, mert akkor aztán lehet egyszer még hitelt is vennék fel emiatt :D
4/19 anonim válasza:
Hát ismerek olyanokat akik minden nap ruhákat vásárolnak, fele csak a szekrényben áll. Az már mánia. Nekem nincs erre pénzem, 5 éve semmit nem vettem.
5/19 A kérdező kommentje:
a kozmetika miatt csináltam az orifrémet most meg az avonba segítek a barátnőmnek! megnyugszok az ilyesmitöl!
2009. júl. 9. 23:37
6/19 anonim válasza:
én is veszek úgy ruhákat,h. megveszem,de nem hordom ... sajnos....nem tudom miért XD otthon már nem tetszik xd
a magassarkúkat is gyűjtöm :]
7/19 A kérdező kommentje:
minek a rÖvidítése az xd?
2009. júl. 10. 00:21
8/19 anonim válasza:
Nagy nevetés. Mint ez: :D csak a szeme X.
Én is veszek olyanokat, amik nem tetszenek, de az nem mánia igazából, hanem otthon jövök rá, hogy nem is jó semmihez, kellene hozzá valami, hogy legyen mivel felvennem. Nem vagyok valami következetes a gardróbom összeállításában, rám férne a gyakorlás.
9/19 A kérdező kommentje:
énis úgy vagyok vele
2009. júl. 10. 00:55
10/19 anonim válasza:
én srác vagyok, és ruhamániás :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!