Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a véleményetek a country...

Mi a véleményetek a country stílusról?

Figyelt kérdés
Gondoltam stílust váltok, és ez a country-s téma nagyon tetszik..:) ti mit szólnátok hogyha egy ilyen stílusú embert látnátok szembe jönni az utcán? (mondjuk nem kell erre a hosszú szoknya, meg tehén mintás dolgokra gondolni..:) ) 16/L

2012. júl. 2. 10:04
 1/7 anonim ***** válasza:

nekem tetszik nagyon a country stílus..:)

igaz nekem nem az a stílusom, de nagyon nagyon tetszik!

és én örülnék ha olyan emberek jönnének velem szembe!:-)

2012. júl. 2. 10:19
 2/7 anonim ***** válasza:
Hát mindenhol tuti nagyon megnéznének vele. Múltkor láttam a buszon egy olyan fickót. Eléggé kirívott a tömegből.
2012. júl. 2. 10:20
 3/7 anonim ***** válasza:
de szerintem meg pont az a jó hogy ha megnézik az emberek..:) meg ha nem olyan tucat mint a többi
2012. júl. 2. 10:25
 4/7 anonim ***** válasza:
Jópofa, én bírom a country-t mind zenei stílust, mind ha ruhákról van szó. Mire gondoltál pontosan? Mert részemről max kék farmer+ing+esetleg csizma (ez utóbbi nincs, szóval ...:D)
2012. júl. 2. 10:30
 5/7 A kérdező kommentje:

jaj de jó:D végre vannak akik még szeretik..:D

hát mondjuk nekem is inkább ez a csizma, farmer, ing, meg mondjuk a kalap ilyen melegbe ugye..de persze ezek ilyen alap cuccok, de ha találok valami jellegzetesebb ruhát ebben a stílusban biztos megveszem..:D

2012. júl. 3. 10:44
 6/7 anonim ***** válasza:

Milyen kár, hogy kis hazánkban megbámulják vagy kinevetik aki ilyen holmikba jár. Én farmert, inget, övcsatot, és sendra csizmát szoktam viselni de kalapot már nem veszek fel mert ígyis sokszor megbámulnak hát még ha azt a széles karimás western kalapom is felvenném amit itt vidéken szívesen viselek vagy ha horgászni megyek. Emlékszem egyszer így mentem ki augusztus 20-ra hát a következő emlékezetes beszólások maradtak meg bennem:

-Jó a segged cowboy (lányok)

-Figyuzod milyen kalapja van azt a k.r.a

-Merre lesz a rodeo?

-Eltévedtél ez nem texas

Bevallom még élveztem is kicsit hogy megbámulnak, de egy idő után már terhes lenne ez a dolog.

2013. jan. 12. 02:56
 7/7 A kérdező kommentje:
Igen én is utálom az ilyet hogy az ilyenekre odakiáltanak, de az ilyen ma divat mint ezek a színes majom páva ruhák meg ezek ezekre pedig inkább azok a viccesebek nem az ilyen..:/
2013. jan. 12. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!