Mennyi ruhát szoktatok vinni táborba? (1hetes)
Figyelt kérdés
megyek nemsokára egyhetes táborba(hétfőtől hétfő reggelik) és fogalmam sincs mennyi cuccot kéne vinni...ti miből mennyit vinnétek/szoktatok vinni?
(toppok,shortok,hosszúgatya,pulcsi/vékony pulcsi,cipők...stb)
2012. júl. 1. 20:01
1/4 anonim válasza:
Szerintem főleg rövidnadrágot vigyél de egy hosszút és egy kardigánt tegyél el. Zárt cipő is legyen :)
2/4 anonim válasza:
Minden napra egy póló+2-3 tartalék póló
2-3 hosszúgatya, 2-3 rövidgatya,
minden napra fehérnemű értelemszerűen
nyitott cipő, zárt cipő, szandél
zoknik
3/4 sweetsugar válasza:
Minden napra fehérnemü,zokni.
3-4short,1-2 hosszú naci. 1hétre én általában viszek 10-11pólót/topot,egy vékonyabb kardigán,és egy vastagabb pulcsi.1strandpapucs,1szandi/saru,1zárt cipő(vízálló):)
4/4 anonim válasza:
én mindig mindenből rengeteget viszek..ha a barátnőiddel mész tudtok cserélgetni és nem lesz az h ugyanazt kell hordanod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!