Alig nyitott (férfi) szandál hasonló színű bokazoknival szerintetek ciki?
Figyelt kérdés
A többi általános zokni/szandál kérdés szerintem csak a nyitottabbakra vonatkozik. Nem sok látszana belőle, csak a szélső ujjaknál, oldalt egy résnyi, és a bokájánál. Megjegyzem, nem igazán van cipőm bermudához, ebbe meg sokszor beleizzad a lábam, és ki kell törölni minden este, hogy ne legyen büdös.
Nem kell válaszolnod, ha szerinted egy férfin bármilyen szandál gáz. Inkább, mint egy rózsaszínű póló.
2012. júl. 1. 16:07
1/6 anonim válasza:
A szandált azért találták ki, hogy szellőzzön a lábad. Minek vennél hozzá zoknit? A másik, hogy nem túl esztétikus látvány
2/6 anonim válasza:
Hát én nem lennék hozzá elég bátor, egyébként azt olvastam hogy újra népszerűsíteni szeretnék a szandi+zoknit :)
De ha tényleg nem sok látszik ki a zokniból, akkor bevállalhatod.
3/6 anonim válasza:
Ha nemsok látszik ki nem ciki.de a szandált azért talállták ki,hogy szellőzzön a lábad:))
4/6 anonim válasza:
Ennyi erővel simán felvehetnél edzőcipőt is. Szerintem ciki.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi (és a jövőbeni) válaszokat. Azt hiszem, mégsem hiányzik annyira az a zokni...
2012. júl. 2. 19:01
6/6 anonim válasza:
Van egy tanárom, aki zoknivl vesz fel szandált.
És mindig "szandálzokninak" hívjuk és nem is ad sem intőt se semmit, csak mérgelődik:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!