Miért olyan nagy divat Amerikai meg Angol zászlós pólókat hordani?
Most olvastam az egyik komit. Mi hogy azt válaszolná, hogy nem divatból, hanem stb.
Ha jól áll rajta a felső, akkor mi bajod van vele? Meg úgy az ilyen gondolkodásúaknak. Szerintem minden lánynak van olyan felsője, amin olyan minta van, amiért nem rajong, de jól áll rajta, tetszik neki a felső. ÉÉÉS? Ha ez tetszik neki, akkor miért ne húzza fel? Fhuuu. 2 oldalt is tudnék írni .. de nem fogok. :)
Ezért utálom a magyar visszafogott népet.. Nem visel el semmit ami tömegdivat. Kiváncsi vagyok milenne veletek egy nagyvárosban, ahol egy darab felsőt, 800 emberen látnád, mert ez tetszett nekik.. Ahhj -.-"
A kérdezőnek: te felvennél egy magyar zászlós felsőt? mert én Nem.
Nekem roppant prózai ok miatt van amcsi mintás bikinim, mégpedig az, hogy s.o. s. kellett egy fürdőruhaidőm vásárolni, és ez az egy volt, amiből nem esett ki a cicim. Ez van. Féltem, hogy millióan jönnek majd szembe velem a strandon, de senki máson nem volt ilyen, úgyhogy nem égett a képem, ráadásul tök jól áll, úgyhogy kezdem megszeretni.
Az angol zászlót imádom, mert egyből a punkzenéhez kötöm, ami nagy kedvencem. Kár, hogy nem láttam sehol.
Először is,soha senki sem szabhatja meg hogy milyen ruhát vehetsz fel.
Másodszor,mondanák egy példát. Pár hónapja vettem egy nike kapucnis melegítő felsőt mivel kondizni futni járok és számomra első a minőség. 17k huf volt nike shopban,rá 2 napra látok egy középkorú sörhas kocsmabútor alkatot hasonló nike felsőben. A morál pedig az hogy nem lehet megszabni ki mit vegyen fel,ez ízlés kérdése. De utóbbi példa nem ízlés hanem pusztám ahogy írták felettem, divat majmolás. Tudod mi a különbség köztem és a nike felsős pali közt? Az hogy én mélyebb szándékkal vettem és mélyebb szándékkal viselem, sportolásos minden napjaim végett. Ő meg max a kocsmába vagy a munkaügyi központba viríthat benne a nagy bálna hasával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!