Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért olyan nagy divat Amerika...

Miért olyan nagy divat Amerikai meg Angol zászlós pólókat hordani?

Figyelt kérdés
Nagyon sok lányon és fiún látok ilyen pólókat de nem értem miért lett ez olyan nagy divat elvégre Magyarországon vagyunk. Ti mit gondoltok erről?

2012. júl. 1. 14:15
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
24%

Most olvastam az egyik komit. Mi hogy azt válaszolná, hogy nem divatból, hanem stb.

Ha jól áll rajta a felső, akkor mi bajod van vele? Meg úgy az ilyen gondolkodásúaknak. Szerintem minden lánynak van olyan felsője, amin olyan minta van, amiért nem rajong, de jól áll rajta, tetszik neki a felső. ÉÉÉS? Ha ez tetszik neki, akkor miért ne húzza fel? Fhuuu. 2 oldalt is tudnék írni .. de nem fogok. :)

Ezért utálom a magyar visszafogott népet.. Nem visel el semmit ami tömegdivat. Kiváncsi vagyok milenne veletek egy nagyvárosban, ahol egy darab felsőt, 800 emberen látnád, mert ez tetszett nekik.. Ahhj -.-"

A kérdezőnek: te felvennél egy magyar zászlós felsőt? mert én Nem.

2012. júl. 3. 01:26
 12/18 anonim ***** válasza:
Nemtudom, miért divat, de nekem a szolidabb darabok (amerikai mintásból) tetszenek. Azért nem hordok ilyet, mert egy csomóan hordják, és nem szeretnék divatribancnak tűnni.:/ Neon színű cuccokat viszont előszeretettel hordok! :) Már vagy 3 éve, hogy találtam a New Yorkerbe neon színű pólókat, pulcsikat. Nagyon megtetszett. A suliba persze piszkáltak is, hogy jaj, jön a neon csaj... de nem érdekelt, mert tetszett/tetszik! :o) Sőt, még a neonsárga körömlakkot is bevállaltam, pedig akkor még nagyon nem volt divat... és most, hogy újra visszatért a boltok polcaira, nagyon megörültem! Ahogy felveszem ezeket a darabokat, tiszta általános iskolai életérzésem lesz...:D xD Hozzátenném, én ezekben a cuccokban találok önmagamra. És magasról tojok a neonpink színt hordó, szolis, feketehajú csajokra, akik csak divatból hordják :)
2012. júl. 3. 01:28
 13/18 anonim ***** válasza:
Najó, egyik mondatommal ütöttem a másikat.xD Szóval mint a zászlósat, mind a neont hordják a kisp*csák. Nem szeretnék divatr*bancnak tűnni, de ha egyszer azok hordják ezeket a nekem TÉNYLEG tetsző cuccokat, hát hordják csak... teszek rá! Én leszek benne a szebb, mert nekem tetszik amit magamon látok, nekik pedig nem! :P
2012. júl. 3. 01:31
 14/18 anonim ***** válasza:
Én csak azért hordok, mert rég rajongoja vagyok az orszégnak, és amit meglátok egyből rakom a gyűjteményembe...:)
2012. júl. 4. 14:43
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Nekem roppant prózai ok miatt van amcsi mintás bikinim, mégpedig az, hogy s.o. s. kellett egy fürdőruhaidőm vásárolni, és ez az egy volt, amiből nem esett ki a cicim. Ez van. Féltem, hogy millióan jönnek majd szembe velem a strandon, de senki máson nem volt ilyen, úgyhogy nem égett a képem, ráadásul tök jól áll, úgyhogy kezdem megszeretni.

Az angol zászlót imádom, mert egyből a punkzenéhez kötöm, ami nagy kedvencem. Kár, hogy nem láttam sehol.

2012. júl. 4. 17:11
 16/18 anonim válasza:
Szerintem fiúkon még nemannyira elterjedt mint lányokon,amugymeg mindenki hordja azt amihez kedvevan ne a másik embert nézze hogy azon mivan,hanem saját magát.
2012. júl. 13. 16:25
 17/18 A kérdező kommentje:
Igen én hordanék Magyar zászlós pólót mert akármilyen is a politika meg a gazdasági helyzet stb Magyarországon én akkor is szeretem és ez a hazám <3
2012. júl. 21. 14:37
 18/18 anonim válasza:

Először is,soha senki sem szabhatja meg hogy milyen ruhát vehetsz fel.

Másodszor,mondanák egy példát. Pár hónapja vettem egy nike kapucnis melegítő felsőt mivel kondizni futni járok és számomra első a minőség. 17k huf volt nike shopban,rá 2 napra látok egy középkorú sörhas kocsmabútor alkatot hasonló nike felsőben. A morál pedig az hogy nem lehet megszabni ki mit vegyen fel,ez ízlés kérdése. De utóbbi példa nem ízlés hanem pusztám ahogy írták felettem, divat majmolás. Tudod mi a különbség köztem és a nike felsős pali közt? Az hogy én mélyebb szándékkal vettem és mélyebb szándékkal viselem, sportolásos minden napjaim végett. Ő meg max a kocsmába vagy a munkaügyi központba viríthat benne a nagy bálna hasával.

2013. márc. 8. 10:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!