Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért olyan nagy divat Amerika...

Miért olyan nagy divat Amerikai meg Angol zászlós pólókat hordani?

Figyelt kérdés
Nagyon sok lányon és fiún látok ilyen pólókat de nem értem miért lett ez olyan nagy divat elvégre Magyarországon vagyunk. Ti mit gondoltok erről?

2012. júl. 1. 14:15
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem nagyon gáz hordani zászlós ruhákat, kivéve ha jártál ott (mondjuk nyaralni) és hoztál haza emléket róla.
2012. júl. 1. 14:33
 2/18 anonim ***** válasza:
65%

Mindig van valami őrület, aminek nincs háttér értelme, csak behozzák divatba számolva azzal, hogy a sok 16-25 közötti rohan megvenni, ha látják egymáson.

Ezek voltak már: bagoly, masni, pillangó, párizsos cuccok (Eiffel-tornyos dolgok), koponyás-halálfejes, csillagos.

Most a zászlósok mennek, meg a neon.

Jövőre lehet hogy a bungee-jumpingoló kisegér lesz a divat, vagy a Kisvakond. Mindenesetre meg fogjuk tudni, mert a buszon az iskolás tinilányok nagy része úgyis abban lesz.

2012. júl. 1. 15:06
 3/18 anonim ***** válasza:
0%
osztom az előző hozzászólást! (egyébként baromi undorító:D)
2012. júl. 1. 15:19
 4/18 anonim ***** válasza:
85%

Én két csoportra osztanám azokat az embereket, akik ilyeneket hordanak:

1. Vannak azok, akiket többnyire látni, a divatmajmok, akik felveszik az ilyen ruhát(felsőt, nadrágot, bikinit), csak azért, mert másnak is van és olyan menő, és villogtatják magukat. Az ilyeneket utálom, egyszerűen undorítóak. Mostanában, ha újabb példát veszünk, ugyanez van a The Beatles, Rolling Stones, Guns N' Roses feliratú pólókkal. Kezd bejönni egyre jobban a divatba, közben meg a viselője amerikai néger rapet hallgat(Konkrét példa: Testvérem, aki lány mondta nekem, hogy neki kell egy Rolling Stonesos felső. Mondom miért, szereted őket és hallgatod a számaikat? Ezt meglepődve kérdeztem, mivel ő pont a már említett Amerikában lévő gettókból szabadult rapperek 'zenéjét' szereti. Mondta erre, hogy dehogyis, ilyen undorodott fejjel. Csak tetszik neki a póló. Hát ne tudjátok meg miket gondoltam.)

2. Vannak azok, akik azért veszik meg a zászlós felsőket, mert tényleg ahogy említettétek is, emlék van hozzá fűzve, vagy csak szimplán szereti az országot, a kultúrát(oké tudom, Amerikának nincs nagy kultúrája), és szeretné magán hordani a kedvenc ország zászlaját. Nekem is van pl. amerikai zászlós felsőm. Mégpedig azért, mert ha ránézek, akkor eszembe jut a Golden Gate híd, a felhőkarcolók, a nevezetességek. Igaz, nem a kedvenc országom, az embereket nem szeretem, de magát az országot kedvelem.

Én így gondolkodok erről a mostani divatról.

Elnézést, ha kicsit hosszú lett.

2012. júl. 1. 23:54
 5/18 anonim ***** válasza:
31%
2. vagyok, én is voltam Amerikában többször is, és imádom, kicsi korom óta ki akartam jutni. De attól még az amcsi zászlós cuccokat hordó csajok 99%-a azt fogja mondani, hogy jaj hát ő sem divatból hordja, hanem mert szereti Amerikát. Szerintem 100-ból 1 lány vallaná be, hogy csak divat miatt hord ilyesmit. A többi 99 azt mondaná: más divatból hordja, de én ám nem!
2012. júl. 2. 10:50
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

én pl annyiból örülök, hogy sok van belőlük a boltokban, mert tudtam venni egy jó kis Beatles-eset :) csakhogy nekem mindig is ők voltak a kedvenceim és ki vagyok akadva ha olyan veszi fel aki nem is igazán szereti őket csak mer' menő..

ez van a Stones-sal is. Istenem, hány kis b.zigyereket látok, 15 éves selyemfiúkat akiknek az (általában rózsaszín vagy lila) pólóján Rolling Stones felirat van azzal az elhíresült nyelvvel együtt ráadásul mindenféle csicsával, flitterrel

holott 100%-ig biztos vagyok benne, hogy nem hallgat Rolling Stonest

2012. júl. 2. 10:52
 7/18 anonim ***** válasza:
szóval a 4. kommentelő egyik csoportjába sem tartozom?
2012. júl. 2. 10:53
 8/18 anonim ***** válasza:

4. vagyok. Utolsó, én azt mondanám hogy a 2. kategóriába tartozol az én véleményem szerint, mivel írtad hogy szereted őket. A 2. kategóriában meg azt hiszem említettem, hogy azok vannak ott, akik szeretik is az adott dolgot és emlékek fűzik hozzájuk. Pl. a Beatlest szereted, ezért szeretnél olyan felsőt. Kérlek, rendesen olvasd át amit írtam, mert ott van benne.

De természetesen ez nem törvény, csak az én meglátásom.

2012. júl. 2. 19:13
 9/18 anonim ***** válasza:
igen, már értem :)
2012. júl. 2. 21:49
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is van Amerikás felsőm, de csak azért, mert egyszerűen imádom Amerikát! Remélem egyszer ott fogok élni.

Na, ezért nincs angol zászlós. Nekem az nem tetszik.:D

(1 db teljes amerikás zászlós, 1db amin kicsi a zászló)

15/L

2012. júl. 3. 01:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!