Jól néz ki? Hol lehet kapni vagy ehhez hasonlót?
Születésnapomra anyukámtól egy ilyet akarok :
[link] vagy ilyet a lényeg hogy ehhez hasonlót.Azt mondta megkaphatom csak nemtudja hol lehet ilyet venni.Nos hol?:// 12/L
12 ÉVESEN?!
úristen...én 13 vagyok,egy magassarkúm van,azt is csak alkalomra veszem fel.nincs okostelóm,se saját laptopom,nem kapok meg mindent,amit akarok,és szerintem nekem van normális életem.
anyám meglátna egy ilyenbe...:S
12 ÉVESEN?!
úristen...én 13 vagyok,egy magassarkúm van,azt is csak alkalomra veszem fel.nincs okostelóm,se saját laptopom,nem kapok meg mindent,amit akarok,és szerintem nekem van normális életem.
anyám meglátna egy ilyenbe...:S
nekem is csak 1 magassarkúm van eddig..nincs okostelóm, nekem gépem van. nehogy beképzeltnek nézzettek már, ez olyan könyvet a borítójáról érzés.nekem is van normális életem..uristen.nem szoktam követelödzni
hagyjátok, ha az anyja nem tudta megnevelni, nem az ő hibája :D kérdező: csókoltatom édesanyádat ha azt mondta megkaphatod... gondolkozzál már el hány éves vagy. meglátnék egy 12 évest ilyen magassarkúban csámpázni tuti kiröhögném, szerintem a környezeted is hasonlóan fog reagálni. ha 16-17 éves hord ilyet, az oké, de te ne hordjál ilyet 12 évesen!! mert nem leszel vele se szép, se menő, még rib@ncosnak sem mondanám mert max pedofilok fordulnának meg utánad az utcán, egyszerűen csak szánalmas lennél.
amúgy szerintem fake a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!