Jól néz ki? Hol lehet kapni vagy ehhez hasonlót?
Figyelt kérdés
Születésnapomra anyukámtól egy ilyet akarok :
[link] vagy ilyet a lényeg hogy ehhez hasonlót.Azt mondta megkaphatom csak nemtudja hol lehet ilyet venni.Nos hol?:// 12/L
2012. jún. 29. 23:16
1/18 anonim válasza:
Az elsöt nem tudom,de a m´ßasodik szerintem a Buffalo-ban
2/18 anonim válasza:
szerintem az elsőt kérd de fontos mielőtt felveszed gyakorold a járást mert nevetséges az aki nem tud járni egy ilyen szép cipőben
3/18 Mendus válasza:
12 évesen akarsz ilyet??????????? EZ KOMOLY? Én 20 vagyok és még nekem sincs ekkora magassarkúm, te jó ég!!!!!!! Mi van veled világ? :'(
4/18 anonim válasza:
szerintem ez egy kamu kérdés, kedves 12/L.
5/18 anonim válasza:
attól tartok h ez nem egy kamu kérdés(tekintve a mai világot):// de a kérdésre válaszolva: az elsőt nézd meg itt: www.ebay.com a 2.meg egy Christian Louboutin cipő. váci utcában tudod megvenni minimum 60 ezerért:) de ha a hamisítvány is jó,akkor ezt is nézd meg ebay-en ,de vaterán is láttam már. de ha meg is kapod max dísznek használd!!! 16éves korod előtt ha felveszed eléggé röhejesen fogsz kinézni,és majd panaszkodsz h k*rvának tartanak.de jegyezd meg ÉN szóltam!:)
6/18 anonim válasza:
ma a tanévzárón szó szerint szétment a lábam a kb 10 centis magassarkúmba petig 16 vagyok. hát akkor ebbe?o.o oké hogy szép de könyörgöm ahoz hogy fel tudd venni kell alkalom is.meg amúgy is egy 12 éves szánalmasan néz ki ezekben a cipőkben
8/18 anonim válasza:
Ez tuti kamu.Egy normális szülő a 12 éves lányának nem vesz 10 centis magassarkút!
9/18 anonim válasza:
12/L??????? és legalább a születésnapodon leszel 12?? o.O
12 évesen én még meséket néztem, és anyukám mondta miket vegyek föl.. te jó ég..
10/18 anonim válasza:
díszpi**a :D 14 vagyok és ballagásra vettem az első magassarkúmat,ami közelében sem volt annak amit te linkeltél.. a második ráadásul egy undormány.. de te is az vagy ,ha ennyi idősen ilyet akarsz és anyukádat is furcsállom,hogy megveszi neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!