Szerintetek meddig lesz még a Converse cipő márka a divatban?
Tekintve, hogy én most 33 éves vagyok és egész biztosan emlékszem, hogy már tini koromban is divat volt, valószínűleg még néhány évet/évtizedet ki fog bírni a divatban.
Tehát szerintem ősszel még simán vehetsz egyet :-)))
Szerintem örök divat marad :)
Annyi félét kitalálnak, hogy tutti mind gazdára talál.
Remélem nem sokáig lesz ez a divat. Hogy őszinte legyek én hányok az egésztől. Mikor fogtechnikai laborban felvételin voltam mindenkin egytől egyig fiún, lányon "Konzerv" cucc volt. Konzerv kabát, konzerv táska, cipő... fogadni mernék hogy még a gatyájuk is konzerv volt. Én meg egy csíkos pulóverben és farmerban jelentem meg, hagyományos cipőben. Mondanom se kell kilógtam a sorból, persze a fő fogtechnikus rögtön kiszúrt hogy én idősebbnek nézek ki, és sokkal másabb vagyok, pedig velem egykorúak voltak ott majdnem mind. Nekem nem kell ez a márka, nem vagyok rá vevő, nem tetszik...hogy is mondjam olyan b..zis, de tényleg.
Komolyra fordítva nagyon unalmas és idegesítő hogy mindenki ilyen marhaságokban járkál.... normális ruhát meg már nem is találni, csak a kínai vackokat vagy ezt a fost. És a legrosszabb az, hogyha normális nem konzerv, nem adidas, stb... ruháid vannak akkor egyből azt mondják rád hogy "unalmas vagy, nem kellesz, kiközösítünk, nem látunk benned semmi érdekeset."
Remélem hogy hamar kinövik ezt a konzerv őrületet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!