Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit vegyek fel egy kertipartira?

Mit vegyek fel egy kertipartira?

Figyelt kérdés
Egy ismerősömnek a sikeres vizsgáját fogjuk ünnepelni, de ott lesznek a rokonok is, tehát idősebbek is. Mit illik felvenni? Nem akarok se öregnek tűnni, se ribinek..:D
2012. jún. 28. 19:59
 1/2 anonim ***** válasza:
Úgyszintén kertipartiba megyek szombaton.Este 6 felé kezdődik,és éjszakába nyúló lesz...De én egy farmer rövidnacit veszek fel egy trikóval.Ha hűvösebb lenne,akkor egy fekete cicanacit,és egy kardigánt viszek..No meg szúnyogriasztót...Ott ahova én megyek(a rokonokhoz) ott erdő mellett van ez a ház,és hát ott elég sok szúnyog van.Úgyhogy biztos,ami biztos!Én viszek szúnyogriasztót!:DD
2012. jún. 28. 20:21
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem vegyél egy nem túl mini ruhát,vagy szoknyát csinos felsővel,és vigyél magaddal egy kardigánt,hogyha hidegebb lenne.
2012. jún. 29. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!