Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit vegyek fel? Pénteken...

Mit vegyek fel? Pénteken osztálytársakkal megyek nyársalni meg kempingezni (bár szerintem ebből nem az lesz) és nem tudom mit kéne ilyenkor felvenni?

Figyelt kérdés
Melegítőben nem akarok menni mert arról ismernek hogy divatosan öltözködöm szóval ha tök lepukkantan mennék biztos beszólnának valamit.De gondolom a vízpartra nem nagyon illik zakóban és tizenöt centis magassarkúban menni.Meg este is ott leszünk meg lesznek szúnyogok biztos :/ Ja és van lesz ott egy fiú akinek szeretnék tetszeni :)

2012. jún. 27. 13:17
 1/7 anonim ***** válasza:
Hát amibe eddig is jártál nyáron. Meleg van, nyár van, csak a szokásos. :)
2012. jún. 27. 13:28
 2/7 anonim ***** válasza:

"osztálytársakkal megyek nyársalni meg kempingezni (bár szerintem ebből nem az lesz)"

Huha! Akkor csak nem a puncidat fogják "nyársalni" a fiúk??? :)

"és nem tudom mit kéne ilyenkor felvenni?"

Teljesen mindegy, úgysem lesz sokáig rajtad! Főleg, hogy estére, és kietlen vízpartra mész fiúkkal "nyársalni" ! :)

"Ja és van lesz ott egy fiú akinek szeretnék tetszeni "

Aha. Szóval Te akarod letámadni a fiút. Az igen. :)

2012. jún. 27. 13:31
 3/7 anonim válasza:

gondolom van vmilyen divatos sportcipőd... kempigezéshez nem kell feltétlenül melegítő, válaszd ki a legkényelmesebb farmerod a póló az szinte mindegy, lényeg h ne sajnáld és ne fagyj meg benne, a pulcsi a leggyengébb láncszem, ilyesfélét viszont szinte mindenhova fel lehet venni és jól is néz ki mint pl ezek: [link]

[link]

[link]

tudom ez melegítő, de vannak kifejezetten csini darabok ;))

2012. jún. 27. 13:51
 4/7 anonim ***** válasza:

Farmer, póló, pulcsi, sportcipő vagy papucs.

Csupa olyan cucc, amit nem sajnálsz, mert tiszta dzsuva, büdös, füstös, meg rovarirtós lesz.

És hidd el, ha kirittyentve mész, akkor azért leszel leszólva.

2012. jún. 27. 14:02
 5/7 anonim ***** válasza:
felénk kánikulát mondanak, szóval én valami vászon halásznadrágot vennék fel egy laposabb sarkú lábbelivel, feszülős pólóval, az nézhet ki jól, meg egy kardigánt. Kevés smink, frizura mehet.
2012. jún. 27. 14:17
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha kibírod,akkor menj hosszú farmerbe,ha nem,akkor rövidnadrágba és vegyél fel hozzá tornacipőt és valami topot vagy rövid ujjú felsőt.Vigyél magaddal egy kardigánt vagy pulcsit is ha hidegebb lenne este. (Lehet úgy is,hogy rövidnadrágba mész,és majd átveszed a hosszút,ha ez lehetséges.)
2012. jún. 27. 14:41
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a kommenteket!

Második kommentelő: rossz az aki rosszra gondol!te gyökér ;)

2012. jún. 27. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!