Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan tanuljak meg magassarkú...

Hogyan tanuljak meg magassarkúban járni?

Figyelt kérdés
Megvettem életem első magassarkúját (nem túl magas, olyan 4 centis lehet és nem tűsarok, hanem vastagabb), de egy lépést nem tudok benne megtenni, mivel folyton ki akarnak csúszni alólam a lábaim, alig tudom "előrelökni" magam. Hogyan kéne lépnem?
2009. júl. 8. 02:24
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Köszi a sok választ! 18 vagyok amúgy. Megnéztem magam a tükörben is, úgy járok kb., mintha a jégen egyensúlyoznék. Tegnap két órát gyakorolgattam, de borzasztó fárasztó volt, meg néha el is estem. Nem érzem a fejlődést. Pedig a cipő igazából kényelmes, ha ülök, nincs vele semmi gond. Lehet, hogy egyszerűen képtelen vagyok megtanulni magassarkúban járni? Pedig csak 4 centis, nem is nevezném magasnak:S Vagy valami a cipővel van?
2009. júl. 9. 10:20
 12/15 anonim ***** válasza:
68%
Lehet, hogy a cipővel van gáz! Ez annyira nem vészes magasság. Én 17 vagyok, de csak nagyon elvétve, évente egyszer veszek fel magassarkút, és egy igazi kétballábas vagyok, mégis sikerül benne mennem, pedig 5-6 cm magas a sarka, és sajnos annyira nem is vastag. Nem is igazán értem az osztálytársaimat, meg az annál fiatalabbakat, annyira nevetséges, amikor ennyi idősen magassarkúban járnak. Az egyik osztálytársam is azt hiszi, hogy ellenállhatatlanul néz ki benne, pedig úgy megy, mint besz*rt volna. És a többi még csak rosszabb nála... :D De hát ízlések és pofonok. Gondolom Te sem úgy tervezed, hogy mostantól életed végéig magas sarkak fognak vezérelni, nem is egészséges. De otthon gyakorolj, gyakorolj, gyakorolj, addig szerintem ne menj benne utcára, amíg nagyon nem megy, felnőtt nők közül sem tudnak sokan járni benne, és elég viccesen néznek ki. Sok sikert hozzá! (Nekem úgy sikerült, hogy rögtön élesben kellett viselnem, ráadásul futnom kellett benne, de ezt nem ajánlom, mert utána majd megpusztultam a lábfájástól.)
2009. júl. 9. 11:02
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

gyakorolj, gyakorolj és gyakorolj ;)

osztálytársam és egyben barátnőm suli gálára felvett egy kb. 10 centi magas magassarkút. sztem először vehetett föl mert úgy ment benne mintha egy kötélen kéne a magasban életében először mennie.

bátyámmal nagyon nevettünk azon ahogy botladozott. 13 éves.

nem tudom nekem jól megy a magassarkúban járás. nem kellett hozzá gyakorlás. ez akkor volt amikor elmentünk cipőt venni és bnőmmel hülyeségből levettük a polcról a legnagyobb magassarkút és abban mentünk és sikerült is benne menni :DD

száz szónak is egy a vége : gyakorlás kérdése :)

2010. júl. 6. 18:48
 14/15 anonim ***** válasza:
0%
en 8-10cm jarok es 15.L
2012. febr. 29. 14:16
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem nagyon járok magasba, mert nekem se megy igazán... Ballagáskor volt először magassarkú a lábamon,(5-6 centis) és akkor is nehezen mentem benne. De múltkor annyira megtetszett egy cipő (9-10 centis tűsarkú) hogy megfogadtam ha törik, ha szakad, megtanulok benne járni. Lassan 2 hete gyakorolok, és egész jól megy. Szóval kitartás! :)
2015. júl. 3. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!