Ebben fogok ballagni. Szerintetek milyen?
A ruha nagyon csinos, szép, de nem való ballagásra. Mindegy, mert te már úgyis eldöntötted, hogy ebben fogsz ballagni, és csak pozitív visszajelzéseket szeretnél, mert elbizonytalanodtál.
Csak szólok, hogy egész nap húzogatni fogod, hogy ne csússzon le, mert az előző vállát meg a csokrot is fogni kell. Gondolj rám, ha majd ott feszengsz a csini (de tényleg csini, komolyan tetszik!) ruhádban.
Nagyon tetszik a ruha, de manapság már nem fehér ingben és fekete szoknyában kell ballagni???
És amúgy most lesz csak a ballagásod?
én szlovákiai vagyok ,és mi 9ből ballagunk.nincs megszabva az a kombináció,ami általában a magyaroknál szokott lenni.
kevesen vagyunk az osztályban nagyon ,így libasorban fogunk ballagni :)
nálatok tényleg nincs semmi egyenruha? annyi se,hogy fekete alsó fehér felső? nem tudom mik a szokások,de ha nincs semmi ilyen,akkor hajrá,nagyon csinos vagy benne :)
nálunk "sajnos" semmi nem volt megengedve a kötelezően előírt ünneplőstől, még a szoknyát sem cserélhettük nacira..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!