Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Túl nagy fürdőruha felsőt vettem?

Túl nagy fürdőruha felsőt vettem?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Egyik nap anyával elmentem fürdőruhát venni. A fürdőruha felső az alsóval együtt volt kapható. Mivel nem vagyok a legvékonyabb az alsónak nagynak kellett lenni. A felsőt felpróbáltam, hogy nem túl nagy. Anya szerint nem természetesnek hat a felső, de szerintem olyan, mintha túl nagy lenne. Úgy érzem, mintha túl bő lenne. Ha bele tuszakolnék egy zoknit akkor lenne talán jó. Most akkor túl nagy a felső vagy hülye vagyok? Előre is köszönöm 15/L
2012. jún. 26. 15:42
 1/3 anonim ***** válasza:

figyu..te hordod..nem anyukád. Lehet, hogy jól áll de ha te nagynak érzed akkor nagy is! Csak tudod már hogy mi kicsi meg mi nagy rád.

3 nem kockáztatnám meg hogy esetleg a strandon ha vizes lesz és ügye súlya lesz lecsússzon vagy ilyesmi...:S

2012. jún. 26. 15:51
 2/3 A kérdező kommentje:
Hát lecsúszni nem fog ahoz pont jó, hogy fent maradjon.
2012. jún. 26. 15:52
 3/3 anonim ***** válasza:
Kicseréltetni nem tudod?
2012. jún. 28. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!