Anyám Lánya kérdése:
Vehetnék fel bikinit ezekkel a méretekkel? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Nem vagyok valami vékony sajnos, de nagyon rajta vagyok a dolgon. 75 kg voltam, már csak 65 vagyok. de még így is sok rajtam a fölösleg, és szeretnék a barátnőimmel strandra menni. már mondtam nekik, hogy nem szeretnék menni, mert nem vagyok elég csinos egy fürdőruhába...aztán meggyőztek. de nem tudom, hogy milyet vegyek. tudnátok segíteni?:)
165 cm vagyok, 65 kg és 15/L
lábam nem olyan vastag, formás melleim vannak 75/C, és elég nagy a fenekem, meg a csípőm, amin van egy kis felesleg.:(
minden választ köszönök
2012. jún. 25. 13:32
2/6 anonim válasza:
Szerintem ha nem vagy biztos a bikiniben, akkoris próbáld meg mondjuk a trikinit, vagy vannak azért olyan fazonú bikinik.. De egyetértek, képet!
3/6 A kérdező kommentje:
most csak ez az egy kép van rólam, ami ilyen egész alakos, bár ez nem a legjobb..
majd csinálok, és feltöltöm
2012. jún. 25. 13:50
4/6 anonim válasza:
Szerintem vegyél fel ilyen kis strand rövidnadrágot /egyszínűt!, a legjobb, ha sötét/ A bikini felsőd meg legyen vidám és mintás.
5/6 anonim válasza:
Nyugodtan felvehetsz bikinit! Nincs semmi baj az alakoddal. Ha széles a csípőd, akkor viszont tényleg jó az, amit az előttem válaszoló javasolt vagy köss a derekadra egy strandkendőt.
6/6 anonim válasza:
szerintem nincs semmi baj az alakoddal. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!