Milyen felsőt vehetnék fel?
Az a gondom, hogy nagyon nem vagyok szoknyás. Ez még lánykoromból maradt meg, mert nagyon kövér voltam.
Most már nem vagyok annyira kövér,
Szóval eddig nyáron is hosszú nadrágban voltam, ill. volt néhány hosszú, szoknyás egyberuhám. Darab szerint 3 és ezeket hordtam felváltva. De már nagyon kopottak, gáz bennük utcára menni, de viszont olyan meleg van, hogy nem bírom a hosszú nadrágot.
Sikerült beszereznek néhány db. hosszú lapszoknyát, de viszont nem tudom, hogy milyen felsőt vehetnék fel hozzájuk. Nem vagyok vmi divatmajom, inkább csak igyekszem úgy öltözni, hogy ne legyek gázos, mert nincs sok ruhám.
Szóval felsőkérdés: Nagy melleim vannak, alacsony vagyok, kb. 165 cm. A szoknyák csípőszoknyák.
Ha tényleg nem igazán érdekel a divat, ilyen felsőket ajánlanék:
(persze ehhez tudni kellene, hogy pontosan milyenek a szoknyáid)
Mivel alacsony vagy azt tanácsolnám, hogy próbálj ki kicsit rövidebb szoknyákat, persze nem minire gondolok első körben, hanem vmi ilyesmit:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!