Ha elsőre nem sikerült tökéletes színt eléri a ruhafestékkel akkor több festéssel sem lesz jó?
Figyelt kérdés
Tegnap egy világos kék szoknyámat szerettem volna befesteni feketére mert volt rajta egy sárga folt ami nem jött ki.A szoknya csak sötét kék lett de a folt ugyan olyan maradt.Egy újra festéssel lehet ezen javítani?2012. jún. 23. 09:13
1/2 anonim válasza:
Megpróbálhatod, de az a sárga folt lehet valami vegyi anyag, ami miatt ledobja, nem fogja meg a festék. De próba-szerencse! :)
2/2 anonim válasza:
A fehér szoknyám nekem is sötétkék lett tőle! :( Columbus ruhafestékkel festettem. Mellé barna-piros csíkos zoknit is raktam, ecetezés előtt kiöblítettem, de azonnal látszódtak a csíkok is. :( Pedig használati utasítást szerint csináltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!