Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol lehet kapni (nem túl...

Hol lehet kapni (nem túl drágán) olyan bikini alsót, ami takarja a hasam alsó részét?

Figyelt kérdés

Szülés után nagyon csúnya lett a hasam, alul "meg van rogyva", ezt mindenképp szeretném eltakarni. Eddig egyrészest meg tankinit hordtam nyáron, nincs is velük bajom, de már nagyon unom őket.

Most, ebben a nagy melegben melltartóban meg rövidgatyában mászkáltam itthon, és most jöttem rá, ahogy az egyik nacimat felvettem, hogy köldökvonal fölött egészen emberi formám van, csak az alatt vannak gondok.

Elvileg vannak ilyen fazonú alsók, csak én nem találok sehol. Ilyenre gondolok [link] nekem amúgy is mindig bejött ez a pin-up stílus :)

Netről persze tudnék rendelni, de felpróbálás nélkül nem szeretnék bikinit venni.

Tudtok olyan helyet, ahol árulnak ilyet? Valami ismertebb üzletre gondolok, ami a legtöbb városban megtalálható.

2012. jún. 22. 13:20
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Ezt még régen láttam de gondoltam megkeresem neked: [link]

[link]

2012. jún. 23. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!