Lányok:nektek bejön a fiuknál az a divat hogy teljesen kilátszik az alsógatyájuk annyira le van tolva a katyájuk?
Kérdésedre: ultragáz!
De amúgy te komolyan abban a hitben élsz, hogy nadrág szlengesen "katya"? :D (Gondolom, hogy igen, mivel elég messze van egymástól a két betű...)
Kedves előző!
Ezt csak valaki kitalálta, akinek szintén unszimpatikus volt a dolog, aztán feltette az össze neve nincs humorportál, és mindenki ezen kezdett el lovagolni.
az igazság:
A börtönben mindenki így hordta, mert nem kaptak övet nehogy felkössék magukat vagy egymást megfojtsák vele. Aztán főleg a börtön viselt "gangszta négerek" között elterjedt utcai viseletként és így beépült a szubkultúrájukba.
forrás:
New York Times
gagyi és ciki
főleg egy kis 40 kilós 14 éves h.lyegyereken...
Még négereken klipekbe,ők tudják..az se szexi de rajtuk más..:)
Szerintem nagyon gusztustalan.
A barátnőjének mutogathatja tőlem akkor, amikor akarja, de én nem szeretném látni.
Én se mutogatom a bugyimat vagy a melltartómat.
Ha érdekel valakit egy fiú alsógatyája, akkor menjen el egy fehérnemű boltba és ott nezegesse, vagy kérje el a barátjától az egyik alsógatyáját. Szerintem nagyon szívesen odaadná egy bugyiért cserébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!