Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok:nektek bejön a fiuknál...

Benedek98 kérdése:

Lányok:nektek bejön a fiuknál az a divat hogy teljesen kilátszik az alsógatyájuk annyira le van tolva a katyájuk?

Figyelt kérdés

2012. jún. 21. 14:29
 1/10 anonim ***** válasza:

Kérdésedre: ultragáz!

De amúgy te komolyan abban a hitben élsz, hogy nadrág szlengesen "katya"? :D (Gondolom, hogy igen, mivel elég messze van egymástól a két betű...)

2012. jún. 21. 14:32
 2/10 A kérdező kommentje:
bocs nemtom hogy írtam el nem akartam:)
2012. jún. 21. 14:33
 3/10 M.Kata ***** válasza:
NEM! van pár osztálytársam aki így hordja,hát...elég annyi erről,amikor futnak fogják a gatyájukat,nehogy lecsússzon :DDD
2012. jún. 21. 14:37
 4/10 A kérdező kommentje:
fiu vagyok én is utálom
2012. jún. 21. 14:40
 5/10 anonim ***** válasza:
Valakinél még talán tűrhető is ,de hogy az egyik osztálytársam azért hordja úgy,mert rövid rá a nadrág:D"
2012. jún. 21. 14:53
 6/10 anonim ***** válasza:
Azt jelentette a börtönökben a másik férfinak, hogy szabad a pálya, mehet az anál-kanál... Tehát nem, nem jön be, mert feltételezhető, hogy az illető egy buz!.
2012. jún. 21. 15:01
 7/10 anonim ***** válasza:

Kedves előző!

Ezt csak valaki kitalálta, akinek szintén unszimpatikus volt a dolog, aztán feltette az össze neve nincs humorportál, és mindenki ezen kezdett el lovagolni.

az igazság:

A börtönben mindenki így hordta, mert nem kaptak övet nehogy felkössék magukat vagy egymást megfojtsák vele. Aztán főleg a börtön viselt "gangszta négerek" között elterjedt utcai viseletként és így beépült a szubkultúrájukba.

forrás:

New York Times

2012. jún. 21. 15:18
 8/10 anonim ***** válasza:

gagyi és ciki

főleg egy kis 40 kilós 14 éves h.lyegyereken...

Még négereken klipekbe,ők tudják..az se szexi de rajtuk más..:)

2012. jún. 21. 16:01
 9/10 anonim ***** válasza:
öljetek meg nekem teszik. még ha bunkó börtön stílus is
2012. jún. 21. 16:34
 10/10 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon gusztustalan.

A barátnőjének mutogathatja tőlem akkor, amikor akarja, de én nem szeretném látni.

Én se mutogatom a bugyimat vagy a melltartómat.

Ha érdekel valakit egy fiú alsógatyája, akkor menjen el egy fehérnemű boltba és ott nezegesse, vagy kérje el a barátjától az egyik alsógatyáját. Szerintem nagyon szívesen odaadná egy bugyiért cserébe.

2012. jún. 22. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!