Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » HELP? Mivel tudnám kiszedni a...

HELP? Mivel tudnám kiszedni a táskából?

Figyelt kérdés
Az új fehér táskámat ma egy fekete felsőhöz vettem fel, és hát a felső szépen befogta a válltáska belső oldalát. Már próbáltam lemosni,de nem akar halványulni. Van valami ötlet? :(

2012. jún. 18. 19:29
 1/5 anonim ***** válasza:
ha bőr/bőr, acetonnal próbáld
2012. jún. 18. 19:37
 2/5 anonim ***** válasza:
Acetonnal ne, az a fehér festéket is lemossa. Próbáld meg hajlakkal. Fújj a szennyeződésre jó sokat, majd egy kis idő után, de még legyen nedves, egy puha ronggyal töröld át. A TV-ben láttam, nagyon jó módszer. Én is ezt használom a vajszínű táska -farmer találkozásánál :D
2012. jún. 18. 19:46
 3/5 A kérdező kommentje:

Nem bőr táska, de meg nem mondom hogy mi ennek az anyagnak a pontos neve...:D

Köszi a tippeket,remélem valamelyik bejön,mert nagyon elszomorodtam mikor megláttam,és tegnap kaptam csak.

2012. jún. 18. 19:50
 4/5 A kérdező kommentje:

Hát,a hajlakkos ebben az esetben nem vált be, pedig kipróbáltam 2 féle hajlakkal is...:/

Acetonmentes körömlakklemosóval próbálkoztam,az halványított rajta!

2012. jún. 18. 20:03
 5/5 anonim ***** válasza:
Akkor jó! A hajlakk csak bőr táskánál válik be. Először nem írtad, hogy nem az :)
2012. jún. 18. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!