Lányok nektek bejön ez a nyaklánc?
Nektek bejön egy 18 éves fiún egy ilyesmi teljesen egyszerű bőr nyaklánc valami fém medállal?
nyaklánc:
1.
2.
meg ilyesmi medál
Jól nézhet ki, ha passzol a stílusodhoz!
Tehát egy rózsaszín pólós kisfiús arcú sráchoz nem tudnám elképzelni; viszont egy férfias férfinak igen :)
Azóta meg is rendeltem a medált igaz egy kicsit másabbat de szerintem még jobb is
egy ilyet
a láncot meg még nem döntöttem el vagy az ezüst láncomon hordom vagy veszek valami bőr nyakláncot esetleg ilyen fa szerűt
Én vagyok, aki kérdezte, hogy mi ez, és basszus, tényleg. :D Anno rohadt sokat néztük a Hősöket az egyik barátnőmmel. :D
Amúgy szerintem is bőrrel hordd. Ez csak az én véleményem, de szerintem az úgy lenne a legjobb, ha nem lenne olyan hosszú, csak picit lógna le. Amúgy ez abból a szempontból jó, hogy jó beszélgetés kezdő téma. Ha mondjuk melóban/egyetemen összefutnánk, én tuti megkérdeztem volna, hogy mit jelent, mert ismerős (pont ahogy tettem :D), vagy ha eszembe jutott volna, akkor tuti megjegyeztem volna, hogy "na nézd már, valaki szereti a Hősöket." :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!