Lányok nektek bejön ez a nyaklánc?
Figyelt kérdés
Nektek bejön egy 18 éves fiún egy ilyesmi teljesen egyszerű bőr nyaklánc valami fém medállal?
nyaklánc:
1.
2.
meg ilyesmi medál
2012. jún. 17. 23:59
1/20 anonim válasza:
Szerintem olyan Mr. Furkós a dolog.
2/20 anonim válasza:
Viszont a második nagyon tetszik, tudod mit képvisel?
3/20 anonim válasza:
Úú, nekem nagyon bejön, szerintem irtó jól néz ki.
16/L
4/20 anonim válasza:
Számomra visszatetsző, ha egy férfi(?) nyakláncot hord. Tudom, konzervatív vagyok.
5/20 anonim válasza:
Én nem nagyon szeretem, ha egy pasi nyakláncot visel, viszont ha jól áll neki, akkor tök mindegy
7/20 anonim válasza:
a nyaklánc fiúkon taszít, de egy hasonló karkötő igazán szexis tud lenni
8/20 anonim válasza:
Nekem tetszik. :) Főleg amikor nem olyan hosszú,inkább csak körülöleli a nyakát. Persze azért nem kell hogy megfojtsa :)
9/20 anonim válasza:
Nekem igazán nem, viszont ez a jel iszonyat ismerős... Hol láthattam?
10/20 A kérdező kommentje:
A medál a hősök című sorozat szimbóluma a neve Hélix két japán karakter kombinációja azt jelenti „Isten által küldött hatalmas képesség”
2012. jún. 18. 10:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!