Milyen lányra utalnak a jelzők?
-piros körmök
-arany shutter shade (ird be gugliba és megtudod mi az ha nemvágod)
-világos farmer short
-arany-fekete hosszú szárú nike cipő
-converse pink-arany tatyi
ha meglátnál egy ilyen csajszit, mit mondanátok rá?
nemeteket léccí.
nagyon különbözik az ízlésünk és a stílusunk.
19/L
na bumm jól le lettem offolva. :D
de miért boltban vett stílus?! az ismijeim közül senki sem öltözködik így. akkor meg? (:
21:12 szerintem ezen már nem lehet segíteni :D
Ne haragudj, de nekem nem kellene ilyen csaj én azt szeretem akinek van stílusa és nem koppintja másoktól és meg lehet vele jelenni normális helyeken is.
És fontos, hogy ne kapjak tőle hányingert mert akkor a nemi életünknek lőttek :DD
Mellesleg te látsz abban a szemüvegben? Mert nem akarom elhinni, hogy nem idegesítenek a csíkok.
attól h senki nem öltözik így, még tucat. azért boltban vett stílus, mert ezt látod a kirakatokban, és néhány /bocsi dez szerintem/ ízléstelenebb divatfotón.
igen túl sok az arany. egy diszkós tini jut eszembe... meg láttam már így Barbie babát is felöltözve... ami ma már nem bók, mert rém ízléstelenek és stílustalanok a Barbie-k. :S
megint 9:45 vagyok
csak még annyit, nem védem, de az a szemüveg bizonyított h rendkívül egészséges és jót tesz a szemnek... attól függetlenül, h nem tetszik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!