Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok, van olyan aki egész...

Lányok, van olyan aki egész nyáron zárt cipőben van?

Figyelt kérdés
És ha igen milyenben

2012. jún. 15. 13:07
 1/4 anonim ***** válasza:
Balerinában, de csakis nagyon vékony bőrből készültekben, mert ebbe nem izzad bele a lábam, csak be kell púderezni minden alkalommal, mielőtt felveszem. No meg van 4-5 pár, hogy ne mindennap ugyanabban legyek. Legalábbis ez volt tavaly nyáron, idén már rákaptam a "peep-toe" balerinákra.
2012. jún. 15. 13:13
 2/4 anonim ***** válasza:
Igen:D a tavalyi nyarat Victoryban meg tornacsukában nyomtam le...néha flip-floppal.....idénre a tornacsuka helyett van mégegy Victorym meg egy balerinacipőm...de lehet, hogy veszek még valami szandált is....
2012. jún. 15. 14:59
 3/4 csokissüti002976 ***** válasza:
Igen. tornacipőben.
2012. jún. 15. 15:25
 4/4 anonim válasza:

Ha nem is egész nyáron de szoktam zárt cipőt is használni.

Mostanság a vászoncipő a favorit, mezítlábra szoktam felvenni. Van belőle több is, hogy ne mindig ugyanazt használjam és több színű, hogy variálni tudjam. Az a jó benne, hogy mosható. A másik kedvencem a balerina, ebből is több van, szóval van miből választani. A sarut is szeretem, tegnap és ma abban voltam. Papucsot nem hordok utcán, elválasztósat meg végképp nem mert nem szeretem.

2012. jún. 15. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!