Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szakadt nadrágot hogyan...

Szakadt nadrágot hogyan orvosoljátok?

Figyelt kérdés
Van egy farmer nacim amit imádok.De kiszakadt a lábam közt ugy fenék felé...nagyon szomorú vagyok,mert már vittem varratni (de nem rendes varrónőhöz)és nem tudta megcsinálni.Felvettem és megint elszakadt.
2009. júl. 4. 16:48
 1/10 A kérdező kommentje:
esetleg varrónő tud segíteni?és mennyiért kb? vagy én csináljak vmit vele?kidobni nem fogom az tuti..inkább szakadtan őrzöm.:(
2009. júl. 4. 16:49
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én frissen végzett varrónő vagyok! Merre fele laksz? Megcsinálnám olcsón!:)
2009. júl. 4. 16:53
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
en is igy jartam a kedvenc nadragommal :( az elejen meg ment a varras, de nem tartott ugyh belulrol belevarrt vmit. az tart csak mar nem olyan szep. en megtartottam kiranudlni meg fesztivalokra.
2009. júl. 4. 17:04
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
vegyél egy ugyanolyat,nah?
2009. júl. 4. 17:37
 5/10 A kérdező kommentje:
már nincs belőle :s
2009. júl. 4. 17:43
 6/10 A kérdező kommentje:
óbuda :)
2009. júl. 4. 17:43
 7/10 anonim ***** válasza:
78%
elsö vagyok.. hát az sajna messze van! Ha megtudod magadnak csinálni akkor szivesen leirom hogyan kellene! De elég macerás inkább vidd el egy rendes varrónőhöz az simán megtudja csinálni neked! :)
2009. júl. 4. 17:54
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Igaz, kicsit messze laksz tőlem, de ha küldesz egy fotót a nadrágodról privibe, megnézem, és ha megtudom csinálni, szívesen megvarrom ingyen. Csak postán el kell küldened. :)

2009. júl. 4. 20:31
 9/10 anonim válasza:
Nekem is ilyen gondom van,hogy összeér a combom és a farmer a lábaközt szakad el vagyis kikopik és ugy szakad el. Szerencsémre anyukám varronö,igy indeig gyönyörüen megoldja. Belülröl tesz rá foltot értelemszerüen ugyancsak farmerböl és varrogéppel megy át rengetegszer rajta... Nem is látszik szinte,ha eltalálja a cérna szinénak az árnyalatát...
2009. júl. 5. 01:06
 10/10 anonim válasza:
Miért akarnád eltűntetni?Valami apróvirágos v színes csíkos anyagot belülről belevarrsz úgy hogy az látszódjon kifelé.Sztem jól néz ki 17/L
2009. júl. 7. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!