Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Meddig lesz divat még ez a...

Meddig lesz divat még ez a nagyon szűk szárú gatya?

Figyelt kérdés

Csak azért kérdezem, mert egyszerűen nem kapok magamra nadrágot.

Ami méretre jó lenne, abba képtelen vagyok belepréselni a vádlimat. Ha meg nagyobb méretet veszek, az lóg rajtam még övvel hordva is.

Nem vagyok dagadt, csak erősebb a vádlim az átlagnál. Talán mert elég sokat biciklizek.

2012. jún. 14. 15:33
 1/7 anonim ***** válasza:
54%
hát remélem sokáig:D Nem tudná már elképzelni magam a ronda trapézgatyákban, vagy egyenes szárúakban:D
2012. jún. 14. 15:37
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem muszáj ám mániákusan követni a divatot. Vegyél fel, lazább nadrágot! Főleg hogy jön a nyár. Majd meglátod sokkal kevesebben fognak csőnacibna rohangálni. Abba beledöglene a lábuk. :) Szerintem nyugodtan hordj pl. olyan török nadrágot ilyet: [link] Én imádom az ilyet mert jól néz ki, és mert kényelmes :)
2012. jún. 14. 15:38
 3/7 anonim ***** válasza:
na igen ez az ami nekem nagyon hülyén áll:D
2012. jún. 14. 15:51
 4/7 anonim ***** válasza:
Fújj ez a török gatya ez nekem is írtó ratyin áll. Én imádom a csőnacit, de nem tudnám elképzelni, hogy csak olyat hordjak. Van nyári térd alatti sima gatyám pl nem is 1, angol használt ruhában nézz szét,hátha... én Angliából kaptam.
2012. jún. 14. 15:58
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszi. :)

Ez a török gatya nekem se tetszik annyira. Turkálóból meg nem szeretek öltözködni, de majd körülnézek.

Amúgy én sem trapézra gondoltam azért. Csak ha bemegyek egy boltba, nekem nagyon úgy tűnik, hogy szinte az összes gatyát pipaszárlábúakra szabják.

2012. jún. 14. 16:05
 6/7 anonim ***** válasza:
pl. Tescoban árulnak hagyományos nadrágokat is, a bootcut vagy a straight fazont keresd. De vettem már ott olyat is ami fölül skinny (szűk), a szára viszont bootcut, uh alul-felül csinosan áll :)
2012. jún. 14. 22:17
 7/7 anonim ***** válasza:
Én pl mindig a straight-t hordom.Szűkül a szára,de nem annyira,inkább egyenes. [link]
2012. jún. 14. 23:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!