Hogyan öltözködnek a break táncosok?
Honnan vállhat felismerhetővé egy Bboy az utcán? Mindig is megpróbáltam úgy kinézni mint egy breakes, de mindenki reppernek, meg cigónak néz. Tudnátok linkelni olyan oldalakat v képeket ahol ezzel foglalkoznak? Milyen hosszú a hajuk? Milyen ruhákat hordanak? Bármi érdekel:)
Előre is köszönöm a válaszokat!!:)
Én rendszeresen járok B-boy összejövetelekre és versenyekre (nem vagyok B-boy, én Krumper vagyok). Az öltözködésük változó attól függően hogy ép milyen irányzatú a break stílusuk, mert hát valaki Old School-os a másik pedig New School-New Style. Ha Breakesen öltözködsz akkor ajánlanám azt, amit a B-boy barátaim is viselnek: Biggest & Baddest felső vagy sapka [link]
Vagy James Brown-os felső (haveroknál nagyon menő) - [link]
Nekem van egy RUN DMC pólóm is amit egy B-boy összejövetelen vásároltam, ugyanilyen >>> [link]
De ha inkább az amerikai-nagyvárosi Breaket szereted, akkor az NY márkanév is nagyon kifejező a stílusodat illetően, képek >>> [link]
Nagyon szépen köszönöm a válaszod!!:)New Yorkos sapkám van meg fejkendőm is:D most tervezem,h veszek egy Bboy or Die os pólót. Amilyen márkákat írtál még csak nem is hallottam róluk:DD de a képeken nagyon tetszenek:)
Mégegyszer köszi!!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!