Pánt nélküli fölhsőhöz miért fehér melltartópántot hordanak?
Hát, én mindig az adott ruhához illő (fekete, fehér, kék...) színű melltartópántot hordok, vagy szilikonosat is akár.
Nekem a pánt nélküli két másodpercig sem marad ott, de azért még nyáron én sem szeretnék megsülni...
"Hát, én mindig az adott ruhához illő (fekete, fehér, kék...) színű melltartópántot hordok, vagy szilikonosat is akár.
Nekem a pánt nélküli két másodpercig sem marad ott, de azért még nyáron én sem szeretnék megsülni..."
Szerintem eleve ronda, ha kilátszik a melltartópánt, ezért még életemben nem volt rajtam pánt nélküli fölsö.
Viszont Azt nem tudom elképzelni, hogy NEKED a vállpántos fölsörész annyival melegebb, hogy amiatt megsülnél, a felsörész vállpántja semmivel sem melegit jobban, mint a melltartópánt, csak normálisabban néz ki.
A spagettipántossal ugyanez a helyzet, úgyhogy nyilván arra gondoltam, hogy rendes ujjas póló, ami igen, annyival melegebb 40°C-ban...
Szerencsére engem nem érdekel, hogy ki mit gondol rólam, én így érzem jól magam, szerintem nem vagyok igénytelen, és tökre nem hat meg, hogy a kistinik szerint éppen mi "gáz" vagy mi nem. Szerintem is sok minden gáz, ami éppen most divat, mégsem szokásom megszólni az embereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!