Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Van 1 fehér pántnélküli...

Van 1 fehér pántnélküli ruhám. Milyen melltartópántot vegyek fel hozzá?

Figyelt kérdés

lehet h hülye kérdés de szerintetek milyen pánt illik egy olyan ruhához aminem am semmi pántja!

vagy így nyakon átkötős szilikon v hogy?

úgy hallottam a szilikon mostanába nem "divat"

2010. máj. 18. 12:42
 1/9 anonim ***** válasza:
Hidd el,sztem ha a szilikonpántot a nyakadba kötöd az nagyon gáz.Vegyél pánt nélküli melltartót,az szépen megtartja a cicit:)Egy jobb minőségű boltban vedd,tuti siker,én is azt használom az olyan ruháimhoz:)
2010. máj. 18. 12:54
 2/9 anonim ***** válasza:

Semmilyet.

Nincs annál szörnyűbb, mint amikor egy szép pánt nélküli ruha alól kimászik a melltartó pántja. Mindegy, hogy színes vagy szilikon, rettenetes.

Vegyél pánt nélküli melltartót, vagy hordd melltartó nélkül. A legtöbb pánt nélküli ruhában van valami kis melltartó rész elrejtve.

2010. máj. 18. 13:03
 3/9 anonim ***** válasza:
Pánt nélküli ruhához pánt nélküli melltartó illik !
2010. máj. 18. 13:03
 4/9 A kérdező kommentje:

értem köszi:)

más ötlet?

2010. máj. 18. 13:04
 5/9 anonim ***** válasza:
51%

Ne vegyél föl melltartót. :)

De tényleg, ha már kitatlálták a pántnélküli melltartót, érdemes ilyen esetekben azt használni. Ha teljesen megoldhatatlan, akkor esetleg fehér pánt, de akkor a ruha elveszti azt a látványt, amiért pántnélküli, és jól néz ki.

2010. máj. 18. 13:08
 6/9 anonim ***** válasza:

Nyugodtan vehetsz fel egy szilikon pántos felsőt is :))

Ugyan már,miért lenne gusztustalan??

Vagy:

Lehet olyan melltartót venni amihez felelehet tenni a pántot,de lehet pántnélküli is.Ezt tudom ajnálnai :)

Az elején biztos elég kényelmetlenül fogod magad érezzni,de az nem fog tudni onnan leesni,főleg ha jó méretet veszel,szerintem ez elég praktikus.

Vagy milyen szinű maga a ruha?

2010. máj. 18. 14:42
 7/9 anonim ***** válasza:
Jó láttom fehér,semmit nem mondtam :D
2010. máj. 18. 14:43
 8/9 anonim ***** válasza:
pántnélküli melltartót vegyél fel hozzá
2010. máj. 18. 16:01
 9/9 anonim ***** válasza:
a melltartóról leakasztod a pántját és kész xD
2010. máj. 18. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!