Van 1 fehér pántnélküli ruhám. Milyen melltartópántot vegyek fel hozzá?
lehet h hülye kérdés de szerintetek milyen pánt illik egy olyan ruhához aminem am semmi pántja!
vagy így nyakon átkötős szilikon v hogy?
úgy hallottam a szilikon mostanába nem "divat"
Semmilyet.
Nincs annál szörnyűbb, mint amikor egy szép pánt nélküli ruha alól kimászik a melltartó pántja. Mindegy, hogy színes vagy szilikon, rettenetes.
Vegyél pánt nélküli melltartót, vagy hordd melltartó nélkül. A legtöbb pánt nélküli ruhában van valami kis melltartó rész elrejtve.
értem köszi:)
más ötlet?
Ne vegyél föl melltartót. :)
De tényleg, ha már kitatlálták a pántnélküli melltartót, érdemes ilyen esetekben azt használni. Ha teljesen megoldhatatlan, akkor esetleg fehér pánt, de akkor a ruha elveszti azt a látványt, amiért pántnélküli, és jól néz ki.
Nyugodtan vehetsz fel egy szilikon pántos felsőt is :))
Ugyan már,miért lenne gusztustalan??
Vagy:
Lehet olyan melltartót venni amihez felelehet tenni a pántot,de lehet pántnélküli is.Ezt tudom ajnálnai :)
Az elején biztos elég kényelmetlenül fogod magad érezzni,de az nem fog tudni onnan leesni,főleg ha jó méretet veszel,szerintem ez elég praktikus.
Vagy milyen szinű maga a ruha?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!