Lányok, ti vesztek éjszakára bugyit?
Figyelt kérdés
2012. jún. 11. 21:44
11/20 anonim válasza:
Nem... meghalnék ha még éjszaka is szorítana..
12/20 anonim válasza:
Kiskoromtól kezdve nem veszek fel bugyit a pizsama alá. A hálóing ezért nem is nagyon jön szóba nálam:) Viszont a nőgyógyászom is azt mondta, hogy nem szabadna éjszakára bugyit viselni, mert nem tud eléggé szellőzni. Van, hogy nagyon nagy hőségben a maxi ruha alá sem veszek;)
14/20 anonim válasza:
Persze hogy igen, a kisf*szom fogja naponta mosni a pizsamagatyát.
Nem vagyok ízzadós, így ha bugyit veszek hozzá, akkor 2-3X fel lehet venni mint egy sima farmert.
15/20 anonim válasza:
tizenéves koromban vettem fel bugyit, huszonéves koromtól már nem. tök felesleges (valószínűleg tinikoromban is az volt, de ezt szoktam meg), esetleg annak jó, akinek valamilyen nőgyógyászati problémája van.
16/20 anonim válasza:
"meghalnék ha még éjszaka is szorítana.." én is :D
17/20 anonim válasza:
nem! és persze hálóing alá igen, de nadrágos pizsihez neem..
19/20 anonim válasza:
hálóinghez én fölveszek, de pamut pizsomanadrághoz szerintem fölösleges.
20/20 anonim válasza:
Igen persze.Minden éjszaka elött elmegyek és veszek egy bugyit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!