Fehér bőrűnek milyen színű fürdőruha áll jól?
Figyelt kérdés
Kék szemem, és barna hajam van.2009. júl. 3. 17:37
11/12 anonim válasza:
Nakeremszepen:) Sotetbarna hajam van, feher borrel, telt idomokkal. A fekete 2 reszes strandon bejon a pasiknak (vorosrez diszitesek vannak a furdorucin, tehat nem hat teljesen feketenek ez altal). De vannak neon szinu ketreszeseim is, pink, zold es van egy kek arnyalatu is, ezek mintasak. Mind sikert arattak az evek soran a strandon. Azt figyeltem meg, minel feltunobb szinei vannak egy furdoruhanak (termeszetesen hozzateszem, igenyes legyen, finom mintakkal!!!) annal kevesbe figyelnek oda az emberek a tul feher borre....
12/12 anonim válasza:
... es meg azt is hozzatennem utolag : a pasztell szinek abszolut nem jottek be nekem, fakitjak, sapitjak az amugy is feher bort. Sotet hajnos (ami nekem is van) pedig abszolut nem jo. Ez nem sajat velemenyem, hanem amit visszaallottam kulso szemleloktol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!