sztem meg pont a FEHÉR emeli ki a FEHÉR BŐRÖDET!inkább vmi jó ríkító színt válassz,kék,zöld,pink,lila.feketét inkább ne!:)
2009. júl. 3. 17:47
3/12 anonim válasza:
fekete. persze az kiemeli a fehérséget de ha ez téged nem zavar, akkor szerintem a fehér bőrhöz nagyon jól áll a tiszta fekete. nekem is nagyon világos a bőröm nem is szeretek lebarnulni, hozzá platinaszőke a hajam és fekete a bikinim. ha szép a bőröd, akkor tuti jól állna a fekete, vagy még a tiszta piros is.
de ha mondjuk pont azt akarod hogy ne legyen feltűnő a fehérséged, akkor...nos akkor nem tudom XD barnulj le XD
mindenesetre, a fehér fürdőruha tuti nem jó választás.
2009. júl. 3. 17:53
4/12 anonim válasza:
így van a fehéret és a feketét NE !!!!!!
nekem is fehér bőröm van és piros bikinim (nagyon szexy) ;)
2009. júl. 3. 17:55
5/12 anonim válasza:
szerintem a piros állna a legjobban. :)
2009. júl. 3. 19:16
6/12 anonim válasza:
én is a pirosra szavazok de ha kicsit ducibb vagy akkor válaszd a kéket,zoldet,sárgát,narncsot,pinket szóval színeset de a piros az télleg jó
2009. júl. 3. 22:09
7/12 anonim válasza:
Nekem is fehér a bőröm és fekete a bikinim. Ez a legjobb vagy más sötét színek. Fehéret semmiképp.
2009. júl. 4. 02:31
8/12 anonim válasza:
csakis az élénk színek! nagyon jó a rózsaszín, piros, mintás is lehet természetesen, de semmiképp sem a pasztell színek. az messziről úgy hathat, mintha nem lenne rajtad semmi.
2009. júl. 4. 03:01
9/12 anonim válasza:
idióták.
fehér bőrre pasztell színű fürdőruci kell,a rikító élénk színek,csak kiemelik a viselője fehérségét,és hülyén is néz ki.
szerintem egy pasztell rózsaszín,esetleg halvány zöld lenne a tuti.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!